2777
2789
عنوان

دو روز مونده به عروسی همه چی بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشکل داشتن...ولی دیگ دیروز جدی شد و بهم زدن و گرنه تو این یک سال هم دعوا داشتن 

فدا سرتون.عروسی نیکردن هم به مشکل میخوردن الان جدا شن بهتره باز تا بعد.به خانوادخ شوهرتم بگو تفاهم نداشتن به هم خورد.توضیح نمیخواد بدی

نه مشکل داشتن...ولی دیگ دیروز جدی شد و بهم زدن و گرنه تو این یک سال هم دعوا داشتن 

ای کاش بجا تدارک عروسی رفته بودن مشاوره اول  اما الان دیگه شده براهرکسی ممکن پیش بیاد عدم تفاهم عزیزم - خوبه ک قبل عروسی متوجه شدن میدونم سخت 

چون مهمون دعوت داشتین و ... ولی دیگ هرکسی ممکن تواین موقعیت قراربگیره حقیقت بگین

ای بابا دهن مردمو که نمیشه بست فدای سرتون خداروشکر حالا زودتر متوجه شدن بدرد هم نمیخورن 

احه اینکه ۲ روز مونده به عروسی خیلی بد شد الان باید زنگ بزنیم بگیم همه چی بهم خورد اونا هم هی میپرسن چرا چرا

این دفعه خیلی جدیه ...صحبت هم کردن فایده ای نداشته دنبال وکیل هم هست که زودتر تموم شه 

ینی با مشاوره رفتن هم حل نمیشه ؟ اگرانقدرجدی و حاد که راهی برا حلش نیس حتی با مشاوره خب دیگگ چی بگیم هرچند جدایی سخت ولی توعقد بهتر عروسی  اما بازم ی مشاوره برن بعدتصمیم بگیرن ان شاا..هرچی به صلاحشون

احه اینکه ۲ روز مونده به عروسی خیلی بد شد الان باید زنگ بزنیم بگیم همه چی بهم خورد اونا هم هی میپرسن ...

بگو از قبل باهم مشکل داشتن و موضوع رو جدی نمیگرفتن دیگه قبل عروسی فهمیدن بهتره تموم کنن همین رو بگو نه بیشتر نه کم تر خیلیم با اعتماد به نفس معذرت خواهی کن و کنسل کن دعوت رو الان تموم بشه بهتره تا بعدا با یه بچه پشیمون بشه اصلا هم خجالت نداره

بگو از قبل باهم مشکل داشتن و موضوع رو جدی نمیگرفتن دیگه قبل عروسی فهمیدن بهتره تموم کنن همین رو بگو ...

اره دیگه چاره ای نداریم ...بیچاره مادر پدرا که این وسط از بچه ها انقد حرص میخورن ...دلم براشون میسوزه