2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط ص اولو خوندم نمیدونم چ اصرای میکنه بری خونه ینی ک چی اصلا قرار تو خونه..وای خطرناکه نریا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خاک تو سرت اسی🤣😍🤣😍تکنولوژی پیشرفت کرده احمق نکن زود لو میری

دارم بت میگم این متن مال منه چرا اینجوری میگین شماها اخه برین چک کنین ببینین کی زود تر پست گذاسته من یا اون تازه من قبلا ام در مورد این پسر تاپیک زدم

ببین من دقیقا همینی که میگیو بهش گفتم گفت نه اتفاقا من پزشکم اگه هدفم سک س باشه یه ازمایش ازش میگیرم ...

واااااای من خودم توی کادر درمانم عذرخواهم بلانسبت شما و بعضی از همکارام خیلی از کادر درمان ها اهل هر کاری هستن و واقعا لاشی هستن مخصوصا کادر درمان که راه و چاه رو خوب بلدن اتفاقا اکثرا دنبال چنین مواردی مثل شما هستن.

چنان سرت رو میکنه زیر آب که خودت توش میمونی

کاری نداره خواستگاری رسمی بیاد اگه خیلی خاطر خواه هست حرف هاتون رو بزنین عقد کنین مگه قصدش این نیست دیگه من نمیدونم والا دیت اول و دوم و قرار بیرون و کوفت و زهرمار چیه که مُد شده بعدش هر بلایی سر دختر میارن آخر سر اعصاب خوردیش میشه برا ما بدبخت ها.منکه واقعا تحلیل رفتم از کار دخترای امروزی

نرو

اتفاقا چون دکتره بهتر میتونه از زیر همه چی در بره چون میدونه چیکار کنه ،گیر نیوفته

بعدم با بار اول کاری باهات نمیکنه فقط اعتماد سازی میکنه سری سوم ب بعد حسابت میرسه

آدم روانی مریض دکتر و مهندس و بی سواد و دیپلم و سیکل نمیشناسه

اگ قصدش ازدواج بود ابدا نمیبردت خونه

دلیلش هم از انتخاب تو بسیار سادس چون گول زدن دختر خونگی بینهایت راحت تره

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اصلا شاید زنی که قراره به عنوان مادرش زنگ بزنه واقعا مادرش نیست، و فقط میخواد تو بهش اعتماد کنی

نریاااااا تحت هیچ شرایطی

میری خدایی نکرده اعضای بدنتو درمیارن حالا بیا

مرتیکه گاو

خدایا ❤️  رحم کن به حال قلبی که، غیر از تو کسی از حال آن خبر ندارد.

اسی این پسره خواستگارته همین که میگی دکتره؟؟؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

خب چرا شماره مادرتو نمیدی وهی باهاش چت میکنی؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم