2777
2789
عنوان

رو شغل شوهرم حساس شدم

424 بازدید | 26 پست

وارد یکاری شده که خودش دیوانشه

همش میگه پیشرفتم تو این کاره

حالا منم میدونم با این پشتکارش موفق میشه

ولی من بدم میاد از کارش حساس شدم

حس میکنم واسه من وقت کم میزاره 

داریم به مشکل میخوریم اون میگه تو باید پشتم باشی تا من موفق بشم ولی منم هر کار میکنم نمیتونم دلم گرفته ازش دوست دارم همزمان به منم توجه کنه چون باردارم هستم

به نظرتون چیکار کنم مشکل چیه

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو بخاطره بارداریت حساس شدی و داری مانع پیشرفت شوهرت و زندگیت میشی عوضش خودتو سرگرم کن برو بگرد باخانواده وقت بگذرون مطالعه داشته باش اون بنده خدا واسه آینده خودتو بچت تلاش میکنه گناه داره خو بهش دلگرمی بده 

موفقیتش تو کارش باعث رفاه و آسایش تو هم میشه پس حمایتش کن یه مدت تحمل کن تا به نتیجه برسه. راستی کا ...

اصلا من انگار نمی‌فهمم این چیزارو من الان بهش نیاز دارم هر کار میکنم هر چی حرف می‌زنیم فایده نداره هر چی بحث کردیم اون کار خودشو میکنه من کار خودم

خسته شدم از بس گریه کردم 

عزیزم تو بخاطره بارداریت حساس شدی و داری مانع پیشرفت شوهرت و زندگیت میشی عوضش خودتو سرگرم کن برو بگر ...

بخدا میدونم ولی دست خودم نیست

نمیتونم فیلم بازی کنم

میدونم اگه پشتش باشم بیشتر میاد سمتم

اصلا من انگار نمی‌فهمم این چیزارو من الان بهش نیاز دارم هر کار میکنم هر چی حرف می‌زنیم فایده نداره ه ...

خب پس منطقی باهاش حرف بزن نه با دعوا و گریه که الان تو موقعیت حساسی هستی و برات وقت بذاره تازه بچه که بیاد بیشتر به کمکش احتیاج داری.

.
بخدا میدونم ولی دست خودم نیست نمیتونم فیلم بازی کنم میدونم اگه پشتش باشم بیشتر میاد سمتم

بخدا اشتباه میکنی تو الان باید خوشحال باشی بخاطره شما تلاش میکنه دلت میخاس سرکارنره 24ساعت ور دلت تو اینستا باشع داد بزنی اعصابت خورد شه دغدغه ی لقمه نون داشته باشی 

بخدا قسم خیلیا هستن از خداشونه شوهرشون اضافه کار برداره زودتر ب هدفشون نزدیک شه بدون ک خیلی دوستت داره و ارزش داری براش وگرنه خودش یکیه هرجا باشع مبتونه خرج خودشو دربیاره اینو یادت نره مردا همیشه ب زبون نمیگن دوستت دارم با کاراشون اثبات میکنن

عزیزم هورمونات ریخته بهم بخاطر اون حساس شدی

گریه و ناراحتی و غصه واسه خودت و اون بچه ضرر داره

زندگی خیلی سخت شده باید تا میتونیم تلاش کنیم فردا زندگی بچهامونو بسازیم

شوهر منم ساعت 8 صبح میره تا 10شب

منم شهرغریب تک وتنها با یه بچه 7ماه دارم میگذرونم

خدا بزرگه نگران نباش خوشحال باش حداقل شوهرت بخاطرتون داره تلاش میکنه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
خب پس منطقی باهاش حرف بزن نه با دعوا و گریه که الان تو موقعیت حساسی هستی و برات وقت بذاره تازه بچه ک ...

از همین نگرانم ناراحتیم از همینه

خیلی حرف زدم ولی شوهرمم باهام خیلی زده چه با آرامی چه با ناراحتی

که این شرایط همیشه نیست درست میشه قول میدم

منو راضی میکنه خلاصه

ولی موقته 

ببین عزیز

تا زمانی ب این درک نرسی ک یک مرد در طی زمانهای مختلف ابراز علاقه و ابراز وجودش در کنارشما متفاوته، همینطور ناراضی از اینکه کنار شما وقت بیشتری رو نمیگذرونه خواهی بود.

یک مرد وقتی تلاش میکنه و شغلی رو انتخاب میکنه و سرسخت مشغولش میشه، ب این معنیه ک اینده زندگی مشترک و خودش و همسرش براش مهمه.

شما باید تلاشهای او رو ب منزله ی کنارشما بودن، مهم بودن شما براش بدونین

ای بسا ک خودشم گفته پشتم باش.

حالا در کنارش میتونین ی تایمایی هم انتخاب کنین ک فارغ از کار فقط و فقط کنارهم باشین.

البته اینکه بخاطر بارداری و بهم ریختگی های هورمونی حساس ترین هم وجود داره.

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.
بخدا اشتباه میکنی تو الان باید خوشحال باشی بخاطره شما تلاش میکنه دلت میخاس سرکارنره 24ساعت ور دلت تو ...

چی بگم خدا درستم کنه

کافیه ببینم تو اینستا هم میره دوتا هم گوشی داره

دیگه داغ میکنم 

درسته واسه رفاه ماس

ولی با خودم میگم همش که به خاطر ما نیست خودش دیوونه کار کردنه پیشرفته