2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3602 بازدید | 110 پست
تو رو خدا اینطوری نگو کدوم مادری دلش میاد بچه شو بکشه😭 خدا هیچکسو تو دو راهی نذاره

میدونم عزیزم

خیلی سخته

خواهرم بچه اولشو با اصرار بقیه باردار شد ...کلا از بچه و بچه داری خوشش نمیاد برا ازدواجم برا شوهرش شرط گذاشته بود

بچش که یک ساله و نیم بود دومی رو باردار شد 

همه کار کرد بچه سقط بشه ولی خدا نخواست روزهای واقعا سختی رو گذروند

بلاخره بچه دومش به دنیا اومد الان ۱۸ سال میگذره همیشه خدا روشکر میکنه که بچه نیفتاد

دخترش ورزشکار هنرمند دلسوز درسخون همه چی تموم

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا اینطوری نگو کدوم مادری دلش میاد بچه شو بکشه😭 خدا هیچکسو تو دو راهی نذاره

دوراهی وجود نداره. دوراهی اون موقع است که پای جون بچه آدم در میون نباشه. چون نمیبینیش، میگی دوراهی؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
دوراهی وجود نداره. دوراهی اون موقع است که پای جون بچه آدم در میون نباشه. چون نمیبینیش، میگی دوراهی؟

وقتي نميتونم نيازهاش رو برآورده كنم

فردا جوابشو چي بدم

♥️خدايا شكرت♥️
وقتي نميتونم نيازهاش رو برآورده كنم فردا جوابشو چي بدم

مگه شما خدا هستی؟ خدا حواسش نبود شرایط مالی شما چیه، یهو الان اشتباهی یه بچه فرستاد وسط زندگیتون؟! 

فردا اگر یهو وضعیت مالی شما از این رو به اون رو بشه، حسرت این بچه رو نمیخوری که بیخودی به قتل رسوندی؟ چون سقط عملا قتله. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مگه شما خدا هستی؟ خدا حواسش نبود شرایط مالی شما چیه، یهو الان اشتباهی یه بچه فرستاد وسط زندگیتون؟!&n ...

فقط همين فكر مانعم ميشه كه بعدا حسرت بخورم و پسرم تنها بمونه

♥️خدايا شكرت♥️

برو بیمارستان مسیح دانشوری، بچه های سرطانی رو ببین، اوج امید مادرها رو ببین...تضرع اونها رو ببین...هرزگاهی هم بچه هایی هستن که در اوج بیماری، با دعای مادر ، خوب میشن...خدایی که شفای مریضهای لاعلاج رو میده، توان روزی دادن بچه تو رو نداره؟!!! این چه خداییه میپرستی؟  

برو بیمارستان مسیح دانشوری، بچه های سرطانی رو ببین، اوج امید مادرها رو ببین...تضرع اونها رو ببین...ه ...

من خيلي آدم ضعيفي هستم

از ترسو بودنم حالم بهم ميخوره

♥️خدايا شكرت♥️

کاش سقط نکنی...من ۳ ساله منتظرم که سکوت تلخ خونه ام بشکنه...میدونم شرایطش رو نداری ولی اون هدیه خداست...آدم که هدیه خدارو پس نمیزنه...💔

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
احساس میکنم هم با به دنیا آوردنش مرتکب جنایت شدم هم با از بین بردنش در هر صورت گناهکارم

اینکارا را نکن.

اصلا به فکر سقط نباش .

اصلا و ابداااا.

اگر این کار را انجام دادی عواقب بدی در زندگیت پس میدی .اینا شک نکن .تا حالا هرچی گفتم درست از آب آمده واگر انجام بدی خود کرده راتدبیر نخواهد بود

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

من بچم مریض بود و صد در صد باید اینکار میکردم الان روزی نیست که از نبودش دیوونه نشم به اون بچه کار ندارم با خودت اینکار نکن 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
کسی اطلاع داره چطوری سقط میشه تو خونه یا باید بستری شم؟ از عواقبش میترسم میگم گناه داره چرا بیارمش ...

این حرف که چرا دنیا بیارم به این‌جهنم توجیح بیجاست.بچه اولت بزرگه .از کجا میدونید بعدش اوضاعتون خوب نشه؟!سقط نکن برای خودتم خطرناکه ممکنه دیواره رحم پاره بشه و خدای نکرده خودت هم از دست میری

تو رو خدا فکر کنید خواهر خودتونه کسی رو ندارم راهنماییم کنه  مامانم سرزنشم میکنه😭شرایط اقتصا ...

خواهرم جای شما بود و نگه داشت بعد اون بچه شوهرش رفت سر یه کار خوب و خونه خریدن

در حالی که ورشکسته بودن و سال ۸۹ سیصد میلیون بدهی داشتن

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷