2777
2789

مادر شوهرم امشب از سفر میاد ، سالی چند بار می‌ره سفر ، دفعه پیش من نرفتم استقبالش فرودگاه شوهرم یکمی دلخور شد یکم گله کرد بعد تنهایی رفت دنبال مادرش ، راستش امشبم نمی‌خوام برم ، دنباله بهانه هم نیستم می‌خوام بگم دوست ندارم چون مادرش اصلا برام هیچ کاری نکرده یکبار مریض بودم گوشیم روشن نمیشد گفتم زنگ بزنه به شوهرم ،گفت الان وقت ندارم دوستم میخواد بیاد خونم ، دایم هم به دروغ بد منو به شوهرم میگه بارها هم به شوهرم ثابت شده که دروغگو هستش ، ضمننا با بچه دار شدنمونم شدیدااا مخالفه که به کوری چشمش به زودی انتقال دارم و خدا بخدا انتقام تمام اذیت هاش رو میگیرم ،محاله بزارم دستش به بچم بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ب داد مادرشوهرت برسه چ موجود کینه ای هستی، ی تماس گفتی بگیر نگرفته

خدا یکی لنگه مادرشوهرم رو نصیب تو کنه که دیگه ندانسته اینجوری نگی ، مسله زنگ نیست کلا هیچ خوبی ازش ندیدم

والا هرچی اومدم پایین تر شرایط بدتر شد اصلا نرو زن بدجنس چکار به بچه اوردن شما داره!!!!!

اوایل ازدواج ما برگشته میگه بچه میارید که بعد راحت بتونید جدا بشید ، آخه این حرفع؟

اوایل ازدواج ما برگشته میگه بچه میارید که بعد راحت بتونید جدا بشید ، آخه این حرفع؟

یه دوری توتاپیک هات زدم خیلی سواری بهش دادی یعنی چی هر هفته بردیش خونه مادرت!!!!!!!این دیگه ول کن نیست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه دوری توتاپیک هات زدم خیلی سواری بهش دادی یعنی چی هر هفته بردیش خونه مادرت!!!!!!!این دیگه ول کن نی ...

من نبردم حتی تعارف هم نکردم خودش پاشد اومد آنقدر پرو و از همه طلبکاره

من نبردم حتی تعارف هم نکردم خودش پاشد اومد آنقدر پرو و از همه طلبکاره

حالا دیگه فاصله بگیر

استرس دشمن انتقال جنین موفقه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟