2777
2789
عنوان

خدا اصلا وجود داره!

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 48 پست
شاید تو پشتتو کردی بهش که نمیبینیش! 

اما من خیلی خواستمش از اون بچه پروها بودم که خدا نمیخواستم میگفتم زوریه دوتا راه داری یا باید منو بخوای یاهم دیگه مجبوری منو بخوای

به نظرت پشت من ببه خداست!

شایدم تو داشته هاتو نادیده میگیری؟ 

شایدم خواسته هایی دارم که فقط خدا میتونه بهم بده 

اما نمیدونم چرا داره برام ناز میکنه 

دیگه چقدر صداش کنم خسته شدم از صدا کردن 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کی! تو خودت دیدی! نه تو هم فقط شنیدی... اگه قابیل هابیل رو کشته ما همه بچه های قابیلیم واسه هم ...

نیاز ب دیدن نیس.مگه تو جریان برق رو توی لامپ میبینی؟

مگه نه ی کلید میزنی روشنایی میبینی

مگه تو دوست داشتن کسی رو دیدی یا لمس کردی

مگه نه ...ی حسه توی سینت

مادرت چجوری خلقت کرده؟  چرا تو کسیو خلق نمیکنی؟ میتونی یه مورچه رو درست کنی؟

نه معلومه که نه 

پس چرا خدا صدا ما رو مییشنوه جواب نمیده

من نمیخوام معجزه کنم یا اصلا کاری کنه

فققط بیاد تو خوابم یه ندا بده هستم

اما من خیلی خواستمش از اون بچه پروها بودم که خدا نمیخواستم میگفتم زوریه دوتا راه داری یا باید منو بخ ...

قرانو باز کن ترجمشو بخون. حال داشتی تفسیرشو بخون ولی نه اینجوری با جنگ و دعوا قشنگ بپرس از کسی که میدونه مباحثه کن جوابتو بگیر 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

من همیشه وجودشو کنارم حس میکنم  هربار چیزی ازش خواستم دست رد ب سینم نزده  میدونی چ ...

منم مث تو بودم با همه وجودم....

شاید بگی نه کم بوده اما زیاد بوده خیلیم بوده

اما...

منم مث تو بودم با همه وجودم.... شاید بگی نه کم بوده اما زیاد بوده خیلیم بوده اما...

ببین نمیدونم مشکلت چیه 

ولی خیلی وقتا اگ خدا چیزی رو نمیده بدون صلاحت نیست

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

عزیزم خیلی بی ادبانه با خدا حرف میزنی،،،

درسته مخلوقته و مهربان‌تر از مادر...

دلیل نمیشه هر چی از دهانت در میاد بگی!!!

آدم با یه بچه پنج ساله هم حرف میزنم سعی می‌کنه ادب رو رعایت کنه...

اینکه دیگه خداست!!

یکم مودب بودنم بد نیست..

خدا گناه نکرده که خالق من و شما شده!!

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
انقد مغرور نباش مگه ادم چیه؟  یه اب گندیده و بد بو!  به جای  شاخ و شونه کشیدن واسه خد ...

باشه

ولی فکر نمیکنم اونیکه خدارو قبول داشته باشه و بخواد به یکی دیگه معرفی کنه اینقدر بد صحبت کنه

نه معلومه که نه  پس چرا خدا صدا ما رو مییشنوه جواب نمیده من نمیخوام معجزه کنم یا اصلا کاری کن ...

عزیزم خدا محدود به مکان و زمان نیست پیامبر به اون بزرگی نتونست خدا رو ببینه ماها که عددی نیستیم دیگه... 

خدا تلنگر میزنه وسیله میفرسته قلبت بخواد دور از جون نزنه تو کاری ازت ساختس؟ نه چون خواست خداست.  نفس میکشی پلک میزنی اینا نشونه های وجود خداست حتما نباید کوه بشکافه یا بیاد ب خوابت که.  دنیا پر از نشونه هست کافیه خوب ببینی و مهم تر اینکه بخوای ببینی! 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

🛑 با خداوند مودب صحبت کنیم!

⛔فرض کنید توی خیابون یه بچه ۵ ساله جلوتونو میگیره با قلدری میگه: ازم آدامس بخر زود باش بابا بدو معطلمون نکن!

‌مسلما از این پررویی ناراحت میشید و حتی ممکنه ازش نخرید و برید.

‌‌

حالا تصور کنید توی خیابونید یهو یه بچه ی ۴،۵ ساله میدوئه طرفتون، پاهاتون رو بغل میکنه و با گریه ازتون بخواد ازش آدامس بخرید چون به پول احتیاج داره.

✍اینجا دلتون به رحم میاد،بچه رو بغل میکنید بهش آرامش میدید و سعی میکنید کمکش کنید.

‌‌‌

‌‌🔴رابطه ما هم با خدا اینجوریه! گاهی فکر میکنیم هرچی طلبکارتر باشیم،خدارو تهدید کنیم بیشتر به خواسته هامون بها میده!

🚫‌ غافلیم از اینکه اگر مثل بچه دوم با گریه بریم سراغش از سختی هامون باهاش صحبت کنیم و کمک بخوایم مارو در آغوش میگیره،بهمون آرامش میده و دست آخر مشکلمونم حل میکنه.

🔵کلیدش فقط رعایت #ادب هست!

🔆‌هرچقدر جلوی خدا خودتو ضعیف و ذلیل نشون بدی همونقدر #خدا دلش به حالت بیشتر میسوزه،هرچقدر جلوش محکمتر روی زمین بیفتی خدا محکمتر بلندت میکنه...

✅ ما در قسمتی از #دعای_کمیل داریم:

الهی و ربی،انا عبدک الضعیف الذلیل الحقیر..خدایا من بنده ضعیف و ذلیل و حقیر و بیچاره توام...

‌‌یا در جای دیگه میگه:

خدایا میدونم گناهکارم و مستحق #جهنم و...اما من چجوری باور کنم که تو با اینهمه مهربونی منو توی آتش جهنم ببینی و صدای التماسمو بشنوی و بهم بی تفاوت بمونی...

☑گاهی حتی موقع اعتراف به این که‌گناهکاریم و خدا حق داره مارو عذاب کنه و... آدم خودش کم کم به #گریه میفته و این گریه که از  عمق درون آدم نشات میگیره باعث بارش رحمت الهی میشه و چه گره هایی رو که باز نمیکنه...

⛔چون ما با پررویی نمیگیم خدایا تو نباید منو عذاب کنی اگر من فلان واجب تورو به جا نمیارم چون الان اوضاع جامعه عوض شده و...

با بی ادبی برای گناهامون توجیه نمیاریم!

‌✔بلکه اعتراف میکنیم که خدایا حرف حرف توعه میدونیم اشتباه کردیم، #گناه کردیم، ولی لطفا مارو ببخش...

🔆ما که آدمیم دلمون به رحم میاد آدمی رو در این حال ببینیم، اون وقت خدا که خودش خالق مهربونی و مهربونترین مهربوناست،به ما اهمیت نمیده؟!

💚خدا همیشه منتظره که بریم سراغش،اما ماها بی توجه، میریم به عالم و آدم رو میزنیم!

مشکل از سیم ارتباطی ماست که همه رو باور داریم جز خدا...

✍در روایات به داشتن ادب و اصلاح ارتباط انسان با خدا خیلی تاکید شده و فرمودن: شما رابطه تو با خدا اصلاح کن،خدا رابطه شما رو با دیگران اصلاح میکنه

@bachehaeyaseman

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
نیاز ب دیدن نیس.مگه تو جریان برق رو توی لامپ میبینی؟ مگه نه ی کلید میزنی روشنایی میبینی مگه تو دوس ...

بررق رو آدمیزاد خلق کرده و صفر تا صثدشو همه ما میدونیم

اما خدا چی!

میدونممممم ذهن ما محدوده اما من ت یه باتلاق گیرم هرچیم دست و پا میزنم به نظرم دارم بیشتر فرو میرم

عزیزم خیلی بی ادبانه با خدا حرف میزنی،،، درسته مخلوقته و مهربان‌تر از مادر... دلیل نمیشه هر چی از ...

من خواستم خدا منو خلق کنه!

اگه مادری بچه بزاد باید مسئیولیت پذیر بباشه اگه چندتا میخواد باید به همه برسه

خدا که دیگه به قوله خودت بهتر از مادره پس چرا ما انسانا سختی میکشیم!