2777
2789
عنوان

خدا اصلا وجود داره!

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 48 پست
خدا هست  هیچوقت از وجود خدا ناامید نباش چون این دلیلی میشه برا بدترشدن حال خودت

منم به همه همینو میگم باودت میشه

اما کو!

یه چیز قانع کننده بگو!

به نظرم خود توهم داری خودت رو گول میزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی که نا امیده میگه خدا نیست

نا امیدم چون تا حالا امید داشتم خدا هست حتی اگه زندگیم به بدترین شکل بگذره بازم هست دردم اینه چرا یه بار جوابم ررو نمیده حداقل یه نفر بیاد تو خوابم بگه من هستم و میشنوم

نیگا منم مثل تو دقیقا به اینا فکر میکنم و بدترش 

مطمئن باش اگه خدا نبود تمنایی برای زندگی نبود 

من خودم وقتی داداشم یه اتفاقی براش افتاد که پزشک قانونی گفت شدی دفتر نقاشی میگفتم خدا نیست اما بود از این به بعدم هست 

تو هم الان ناراحتی 

دلت الهی معجزه ببینه  بفهمی خدا هست

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
معلومه یه مرد و زن نشستن عشق کردن منو انداختن وسط منو مادرم خلق کرده نه خدا

مادرت چجوری خلقت کرده؟  چرا تو کسیو خلق نمیکنی؟ میتونی یه مورچه رو درست کنی؟ 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

منم خیلی به این فکر میکنم  اگه هست یه اشاره ای یه کمکی یه اهنی اوهونی اصلا خیلی بیشتر از اینا ...

منم فقط میخوام بگه من هستم همین نمیخوام معجزه کنه بابا فققط بگه هستم 

منم به همه همینو میگم باودت میشه اما کو! یه چیز قانع کننده بگو! به نظرم خود توهم داری خودت رو گول ...

من همیشه وجودشو کنارم حس میکنم 

هربار چیزی ازش خواستم دست رد ب سینم نزده 

میدونی چرا؟؟ چون باورش دارم چون میدونم اگ کل دنیا هم بهم پشت کنن باز خدای من هست تا بش پناه ببرم 

اون کسیه ک تو بدترین شب های زندگیم کنارم بود و با یادش و حرف زدن باهاش دلم آروم شد

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
نا امیدم چون تا حالا امید داشتم خدا هست حتی اگه زندگیم به بدترین شکل بگذره بازم هست دردم اینه چرا یه ...

کفر نگو اینا وسوسه شیطان همه موقعیتی داریم که سخته مهم اینه که ایمان داشته باشیم خدا بزرگه

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
شایدم به تو بیشتر رسیده 

شایدم تو داشته هاتو نادیده میگیری؟ 

انقد مغرور نباش مگه ادم چیه؟  یه اب گندیده و بد بو!  به جای  شاخ و شونه کشیدن واسه خدا یه کم مطالعه کن سطح فکر و دیدت رو بزرگ کن.  جهان به این عظمت خودش درست شده؟  عکس جدید از اون ماهواره رو دیدی؟ ۱۳میلیارد سال پیش!!! اینا الکی به وجود اومدن؟؟ 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

اونوقت مادرتو کی خلق کرد؟ حتما میگی مادرش مادرش رو کی حتما مادرش بالاخره نهایتا ته تهش ی کسی اجدا ...

خب کی!

تو خودت دیدی!

نه تو هم فقط شنیدی...

اگه قابیل هابیل رو کشته ما همه بچه های قابیلیم واسه همینه انگار نفرین شده ایم

هر چند ایناهم داستانه

نه به هیچ وجه من دلم میخواد یه نفر کمکم کنه خدارو بشناسم

والامنوک می‌شناسی میبینی چقدبدبختم ولی ته دلم می‌دونم ک هس میدونی چرا؟چون هرکس بهم ظلم کرده داره تاوان میده اینانمیتونه بی علت باشه