2777
2789
عنوان

خدا اصلا وجود داره!

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 48 پست
نه معلومه که نه  پس چرا خدا صدا ما رو مییشنوه جواب نمیده من نمیخوام معجزه کنم یا اصلا کاری کن ...

دلیل نمیشه هر چیزی که دیده نشه وجود نداشته باشه...

اکسیژن هوا هم دیده نمیشه یعنی وجود نداره؟؟

بعد خدا به اون عظمت که میلیاردها کهکشان خلق کرده چطور میخواد به چشم سر دیده بشه!!

من و شما پیامبر نیستیم که خدا همون‌طور که با حضرت موسی صحبت کرد با ما هم ، هم‌صحبت بشه...

با تمام این وجود شما ۴۰ روز گناه نکن..

واجباتت رو انجام بده..

چیزهای میبینی و می‌شنوی که دیگران نمی‌بینند..

ایراد از فرستنده نیست..

گیرنده ما مشکل داره!!

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواستم خدا منو خلق کنه! اگه مادری بچه بزاد باید مسئیولیت پذیر بباشه اگه چندتا میخواد باید به همه ...

خدا لطف کرده و بشما نعمت وجود داده...

اینو وقتی از دنیا رفتی متوجه میشی که در عالم ذر( عالم قبل تولد)خودت چقدر بابت این لطف شکر گزاری بودی...

این خودت بودی که در عالم قبل تولد همه چیو برای خودت انتخاب کردی...

حتی انتخاب کردی تو دنیا چطور ازمابش بشی.

کتاب زندگی پس از مرگ رو بخون ...

خیلی چیزا دستت میاد...

فایل صوتیش هم هست..

از استاد امینی خواه...

دانلود کن گوش کن..

دیگه اینجوری حرف نمی زنی!!

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...