2777
2789

بین مارک های دوو،پاکشوما و اسنوا کدوم بهتره.

که خودتون یا اطرافیان داشته باشین از کدوم راضی هستین کدوم رو بخرم بهتره...

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بین این 3 مارک ک گفتید اسنوا مناسب تره

هم کیفیت قابل قبولی داره و هم خدمات پس از فروش و نمایندگیهای خوبی داره و تمام لوازماتش هم به دلیل تولید داخل موجوده و به نسبت پولی ک میدید به نسبت قیمت گزاف مارکهای خارجی و بدون قطعات نرماله 

اگه تونستی ال جی بخر حرف نداره خودم چند ساله استفاده میکنم .

من از گناوه خریدم البته گارانتی نداشت ولی خدا رو شکر تا حالا خوب کار کرده ونیازی ب گارانتی نداشته .مادرشوهرم دوو خریده البته اصلیش ن مونتاژ داخلی اونم از گناوه گرفت .

اینا ک تو بازاره همه موتور چینی ومونتاژ ایرانه اصلی هاش فقط ی شیر آب سرد میخوره .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

ممنون از همتون عزیزان

کسی دیگه هم تاپیک رو دید ممنون میشم راهنمایی کنه

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤