2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دفعه اولت ک همچین موردی میبینی فعلا سکوت کن ببین ادامه دار یا ن اگه تکرار کرد ب روش بیار و دلیلش بپرس ببین چ جوابی بهت میده 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
سرد شده بحثمون شد الکی گفت‌نمیخامت دیگه برو گمشو اونور

شاید عصبی شده ی چیزی گفته عزیزم‌فعلا ی چند روزی هیچی نگو ببین باز چیزی میبینی ازش

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
اگه دفعه اولت ک همچین موردی میبینی فعلا سکوت کن ببین ادامه دار یا ن اگه تکرار کرد ب روش بیار و دلیلش ...

همش از زن دوم شوخی میکنه میگه

منم به خنده میگیرم ولی میترسم واقعی بشه 

همش از زن دوم شوخی میکنه میگه منم به خنده میگیرم ولی میترسم واقعی بشه 

خب از کی اینجوری حرف میزنه بعدش بازم قبلا چیزی ازش دیدی یا فقط امشب این مورد

خب از کی اینجوری حرف میزنه بعدش بازم قبلا چیزی ازش دیدی یا فقط امشب این مورد

قبلا ازش  چیزی ندیدم

گوشیش رمز داره بهم نمیگه

با اثر انگشتش باز میشه

این‌حرفای زن دوم رو هم یسالی میشه مدام با شوخی تکرار میکنه

دیروز نشسته بود‌تو تلگرام پیام های چت سال قبل دوس دخترشو نگا می‌کرد

اصرار کرد بیا عکسامونو نگا کن نرفتم)هنو پاک نکرده(ولی حساب کاربری حذف شده

قبلا ازش  چیزی ندیدم گوشیش رمز داره بهم نمیگه با اثر انگشتش باز میشه این‌حرفای زن دوم رو هم ...

پس احتمال اینکه واقعا زیر سرش بلند شده هست انگار میخواد عصبیت کنه ک بری خب یعنی هیچی بهش نگفتی وقای گفت عکسای دوس دخترم ببین

پس احتمال اینکه واقعا زیر سرش بلند شده هست انگار میخواد عصبیت کنه ک بری خب یعنی هیچی بهش نگفتی وقای ...

عصبی  شدم ناراحت شدم

الانم که رفت سرکار 

قبلا رفتنی ماچ می‌کرد در هارو می‌بست سرما نخورم

اما الان بی توجه رفت