2777
2789

اوایل چرا میگفتم فقط سزارین ولی شوهرم مخالفت کرد جز اون سزارین اجباری نیستم تا الان و شوهرمم میگه پول اختیاری رو نمیدونم اگه بخوام خودم باید بدم ک طی یسری تحقیق ها دلم طبیعی میخواد 

بچه ۳۳ هفته و دو کیلو و صد بود وزنش و سفالیک 

هنوز سونو و معاینه لگن نرفتم فردا پس فردا انشالله میرم 

دلم میخواد سزارین اجباری بشم که نه بعدا پشیمون بشم نه چیزی 

بخاطر دلایل زیر از طبیعی خوشم میاد 

۱ این پروسه قبل زایمان که ورزش میکنی و دمنوش اینا میخوری واسم جذابه خوشم میاد کلا انگار یه هدفی دارم 

۲ حس میکنم با ماما همراه و اپیدورال میتونم زایمان کم درد تری داشته باشم 

۳ دلم میخواد اون حسی که میگن بچه میاد بیرون و خوبه و رو تجربه کنم 

۴ میگن زایمان های بعدی راحت تر میشه 

۵ و میگن عوارضش به نسبت کمتره 

و بخاطر دلایل زیر دوباره از طبیعی پشیمون میشم 

۱ میترسم نتونم زایمان کنم ببینم سزارین اورژانسی درد هردومون بکشم 

۲ میترسم میترسم دردهاش خیلی شدید باشه به گوه خوردن بیوفتم

۳ میترسم پارگی زیاد داشته باشم و گشاد بشم 

۴ میترسم بخیه هاش اذیت کنن و درد زیادی بعد زایمان داشته باشم

و اینکه میگن سزارین بیشتر از ۳ تا بچه خیلی خیلی ریسک داره و چسبندگی و ... هست از این مورد هم ترسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اپیدورال مد نظرته که درد نداره چون بعد فاز فعال ک۴سانته بیحس میشی  ولی اون حس بعد بدنیا اومدنم بخاطر بی حسی تجربه نمیکنی 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

ان شاء الله سالم و سلامت بچت به دنیا میاد .. تو اینترنت سرچ کن یکجایی چشمم خورد یک سوره ای هست که بخونی زایمان راحت تر میشه واست ... من خودم اعتقاد دارم حتی یک خانم یکسری اعمال انجام داد و یکسری دعا و سوره بود خوند بچش خوشگل بشه و واقعا بچه هاش خوشگل بودن 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

منم طبیعی ترجیح دادم ولی نشد و اورژانسی سزارین شدم متاسفانه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بنظرم طبیعی انتخاب منطقی تریه 

من خودم اگر روزی بخوام زایمان کنم میرم طبیعی 

قبلش برو چند تا مامای متفاوت ببین لگنت اوکیه یک بلاگر میشناسم سال میش طبیعی زایمان کرد خیلی خوب بود 

یکمی ورزش کنی طبیعی خیلی انتخاب بهتریه 

خالم سز بود بعدش خیلی اذیت شد تا چند روز 

ولی اون یکی دیگه ک طبیعی بود بعد زایمان خیلی راحت بود راحت بچه بغل میکرد شیر میداد پیرفت دستشویی 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

اگه اپیدورال مد نظرته که درد نداره چون بعد فاز فعال ک۴سانته بیحس میشی ولی اون حس بعد بدنیا اومدنم ب ...

آره بدون بی حسی که اصلا به طبیعی فکر نمی‌کنم 

بخیه هاش چی پارگی اینا ؟

من زنداداشم زایمان طبیعی داشت دوتا 

نپرسیدم اما خب میگه دردش وحشتناک بود

یسریاام هستن اصلا راحت زایمان طبیعیشون بستگی فقط به بدن هر فرد داره همه مثل هم نیستن من کساییو شنیدم ک خیلی راحت بوده براشون 

من ک خودم نظر شخصیمه ها میترسم اگر روزی ازدواج کنم بچه دار شم فقط سزارین 

جفتشون یسری خوبی ها و بدی هایی دارن بالاخره 

من زیاد سر در نمیارم ولی میدونم تو کشورای دیگه بالای ‌‌80درصد از زایمانا طبیعیهفقط توی ایران داره ای ...

ببین توی کشورهای دیگه ۸۰ درصد میرن طبیعی درسته حرف شما ولی به نظرتون رسیدگی‌هایی که به مادر باردار در طول دوره بارداری می‌شه توی اون کشورا به مادرای باردار توی ایران هم میشه به نظرتون پزشکا و پرستارا و ماماهایی که توی بیمارستان‌های خارجی میان بالای سر مادری که بارداره و می‌خواد زایمان بکنه و بهش کمک می‌کنن اون رفتارها توی بیمارستان‌های دولتی ایران توی زایشگاه‌های دولتی ایران که همچون قتلگاه صورت می‌گیره