2777
2789
عنوان

پزشک مهربون 😲😍

925 بازدید | 12 پست

دیشب رفتیم اورژانس بیمارستان وحشتناک شلوغ بود اونم با یه دختر طرحی! یعنی اصلا حال کردم با اخلاق این خانم دکتر چقدرررر صبور و مهربان بود 

من سرگیجه گرفتم از شدت شلوغی اما ایشون همزمان داشت به سه چهار سمت کمک میکرد بدون کوچکترین اخمی

من که تا به حال تو عمر 32 ساله ام همچین پزشکی ندیدم 

کاش بقیه بیان یه دوره پیشش بگذرونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه خدا نوبت دکتر بگیرم اولین نفر میگیرم.ممکنه مدتها زمان عقب بیفته ولی میگم مهم نیست تفر اول باشم ک وقتی میرم حداقل سه چهار نفر قبل من برن😒

اون هفته یه دندونپزشکی رفته بودم ده دقیقه تاخیر داشتم نفر بعدی اومده بود ولی منشی تماس گرفت کجایی گفتم ده دیقه دیگه اومدم. رفتم دیدم دکتر نشسته گوشی دستش بود منتظر من بود

هم شرمنده شدم هم لذت بردم از کار دکتر. منم ب عمرم این‌چیزی ک دیدم از عجایب بود