2777
2789
عنوان

دوسدارم طلاق بگیرم

286 بازدید | 21 پست

هعی از کجا بگم دلم اندازه ی دنیا پره کسیو ندارم باش حرف بزنم دوس دارم جدا بشم راحت بشم آزاد بشم ولی نمیشه نمیتونم میترسم من کارشناسی معماری دارم ولی اجازه کار نمیده اجازه بیرون رفتن نمیده اسیر آورده الانم ک ۳ شبه قهریم جدا میخابه‌ تو سالن من تو اتاق می‌خابم‌ خستم خیلی بحث ما سر اینک اون دوسدارع من هیچ جا نرم ولی دیگ تحمل ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اسیری زیر بار نرو توهم حق زندگی داری اون صاحب تو نیست ک تصمیم بگیره برات خونه بمونی نمونی کار کنی نکنی توهم مثل اون شخصیت مستقل داری علایق مستقل داری قرار نیست چون شوهرته محدودت کنه

مگه اسیری زیر بار نرو توهم حق زندگی داری اون صاحب تو نیست ک تصمیم بگیره برات خونه بمونی نمونی کار کن ...

متاسفانه دیدش اینه من ۳ ساله دارم میجنگم عوضش کنم نمیتونم زورم نمیرسه بهش دوسدارم برم از اینجا ولی خانوادم گناه دارن 

کاش میتونسم شوهرم انتخاب خودم بوده خانوادم چی میگن مردم چی میگن فکر داره میترکوندم

گور بابای حرف مردم ول کن بابا مردم بیکارم از صبح تا شب هزار تا چرت و پرت میگن اینم یکیش خانوادتم قرار نیست چون انتخاب خودت بوده بسوزی تمام اهداف و علایقت ول کنی چون انتخاب خودت بوده انسان جایز الخطاس