2777
2789
عنوان

دوسدارم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 21 پست
الان باید چیکار کنم بلد نیستم من 

ششوهرت تمام اخلاقی خوب و بدش در نظر بگیر ببین کدوم میچربه اگه خوبیاش بیشتره سعی کن ببری مشاوره کتاب بخونی همسرداری یاد بگیر با سیاست رامش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ششوهرت تمام اخلاقی خوب و بدش در نظر بگیر ببین کدوم میچربه اگه خوبیاش بیشتره سعی کن ببری مشاوره کتاب ...

بیین من حس میکنم بیماریه شکاک بودن یه پارانوئید داره ولی اصلا راضی نمیشه بریم پیش روانشناس 

بیین من حس میکنم بیماریه شکاک بودن یه پارانوئید داره ولی اصلا راضی نمیشه بریم پیش روانشناس 

پارانوئید خیلی شدیده همیشه فکر میکنه بقیه دارن توطئه میچینن بر علیهش و همیشه شک داره ب همه چیز و همه کس واسه همین زندگیش نرمال نیست اگه مطمئنی قانع کن ببرش پیش مشاور درست میشه پارانوئید 

پارانوئید خیلی شدیده همیشه فکر میکنه بقیه دارن توطئه میچینن بر علیهش و همیشه شک داره ب همه چیز و همه ...

نمیاد اصلا بریم خیلی پیشنهاد دادم بش روان پریشیش داره عذابم میده ما ۲ روز نبود آشتی کرده بودیم دوباره قهر سر رفتن من ب خونه مادرم چون مهمون دارن و ن از ایشون ک ن باید بریم خونه مادرم بخدا دوسدارم با خانوادش مث خودش رفتار کنم ولی چ کنم ک یاد نگرفتم ولی تصمیم گرفتم کلا سکوت میخام بکنم حرفی با کسی نزنم