یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام کپسول گل مغربی را هر ساعتی میشه خورد؟ فرقی نمیکنه صبح یا شب باشه؟ بعد با ویتامین ای دکتر داده. ...
سلام خوبین.... دکترتون برا کیست سینه تجویز کرده؟ یا توده داشتی؟ من توده دارم دکتر سی تا تجویز کرده گفته بعد یه ماه برو سونو اگه رشد کرده بود باید عمل کنی؟ دارویی میشناسین که توده و آب کنه؟
حدود بیست روزه فهمیدم یکیش به ابعاد یازده در شیش.... و اون یکی نوشته یک گروه توده به ابعاد کلی سیزده در چهار... واقعا دارویی هست که بدون جراحی اینارو رفع کنه؟
نمیدونم منم دارم دوهفتس متوجه شدم زندگیم بهم ریخته
منم چند روز اول حالم بد بود ولی الان باهاش کنار اومدم ببین برا ما birads 3 یعنی احتمال خوش خیم بودنمون ۹۸درصده فقط باید ۳ تا ۶ ماه بریم پیگیری سونو... خدا رو شکر که بدخیم نیستیم این خودش کلی حال خوبه😉 بعضی از فیبروآدنوما ها کوچیکم میشن بعضیاشونم رشدشون متوقف میشه که با اینا کاری نداریم اگه یه وقت رشدشون ادامه داشت جراحی میشه که الان کلی روش اومده مثل ماموتومی که اصل نیاز به بخیه هم نیست پس الکی نگران ظاهرش بعد از جراحی هم نشو چون برا ما نگرانی و استرس مثل سمه پس استرس تعطیل. داروهاتو بخور ان شاالله که برا ما هم توده های خوشگلمون آب شه... راستی اصلا فک نکن یه چیز اضافست فک کن اونم قسمتی از بدنته باهاش دوست باش.