2777
2789
عنوان

عوارض کپسول روغن گل مغربی

50281 بازدید | 30 پست

من دکترم واسه کیست کپسول روغن گل مغربی برام نوشته منتها از وقتی دارم میخورم بدنم شده پر از جوش 

کسی تجریه استفاده از این کپسول و داره؟

من برا کیست داخل سینه برام‌تجویز کرد 

عوارضی نداشت 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و خاهرم خوردیم خیلی میل جنسی رو افزایش میده روش ننوشته اینو ولی من برا چند نفرم گفتم راضی بودن

والا اینو حس نکردم خخخخ ولی عجیب کمرم و قفسه سینه م بازوهام جوش میزنه 

سلام کپسول گل مغربی را هر ساعتی میشه خورد؟ فرقی نمیکنه صبح یا شب باشه؟ بعد با ویتامین ای دکتر داده. ...

سلام خوبین.... دکترتون برا کیست سینه تجویز کرده؟ یا توده داشتی؟ من توده دارم دکتر سی تا تجویز کرده گفته بعد یه ماه برو سونو اگه رشد کرده بود باید عمل کنی؟ دارویی می‌شناسین که توده و آب کنه؟

نمیدونم منم دارم دوهفتس متوجه شدم زندگیم بهم ریخته 

منم چند روز اول حالم بد بود ولی الان باهاش کنار اومدم ببین برا ما birads 3 یعنی احتمال خوش خیم بودنمون ۹۸درصده فقط باید ۳ تا ۶ ماه بریم پیگیری سونو... خدا رو شکر که بدخیم نیستیم این خودش کلی حال خوبه😉 بعضی از فیبروآدنوما ها کوچیکم میشن بعضیاشونم رشدشون متوقف میشه که با اینا کاری نداریم اگه یه وقت رشدشون ادامه داشت جراحی میشه که الان کلی روش اومده مثل ماموتومی که اصل نیاز به بخیه هم نیست پس الکی نگران ظاهرش بعد از جراحی هم نشو چون برا ما نگرانی و استرس مثل سمه پس استرس تعطیل. داروهاتو بخور ان شاالله که برا ما هم توده های خوشگلمون آب شه... راستی اصلا فک نکن یه چیز اضافست فک کن اونم قسمتی از بدنته باهاش دوست باش.