گل مغربی و ویتاeتا تموم بشن دوتا قوطیه هنو ک تموم نشده ولی دکتروف زیاد نباید بخوری این قرصا و
گل مغربی و با ویتامین ای هم زمان میخوری یا فاصله دار ؟ روزی یدونه از هر کدوم؟؟ به من یه بسته گل مغربی داد که میشد سی تا... گفت یه ماه بعد برو سونو ببین کوچیک شده؟ ولی سونوگرافیست گفته پیگیری سه تا شیش ماهه!! احتمالا بمونم بعد عید برم سونو... شما کی میخوای بری؟
گل مغربی و با ویتامین ای هم زمان میخوری یا فاصله دار ؟ روزی یدونه از هر کدوم؟؟ به من یه بسته گل مغرب ...
من یک ماهه تقریبا سونو دادم دوماه دیگه میرم دکتر گف شش ماه بعد بیا ولی من دوماه دیگ ک میشه سه ماه میرم.. گل مغربی و ویتامینم باید بعذ غذا بالافاصله بخوری.. حالا فرقی نداره تو یروز یا جداجدا ولی جوری حساب کن که هفته ای دوتا سه تا از هرکدوم بیشتر نخوری دکتر گفت
سلام من چند بار از سایت رومارن روغن گل مغربی اصل گرفتم و خیلی راضی ام از کیفیت و غلظت روغنش . من پوست صورتم و پوست کف سرم خشک میشد و باعث ریزش موهام شده بود . بعد از چند بار استفاده از روغن گل مغربی رومارن پوست صورتم شفاف تر شده و ریزش موهام خیلی کمتر شده . خواستم به شمام بگم . اینم آدرس سایتشون کلیک کنید