2777
2789
عنوان

عوارض کپسول روغن گل مغربی

| مشاهده متن کامل بحث + 54189 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل مغربی و ویتاeتا تموم بشن دوتا قوطیه هنو ک تموم نشده ولی دکتروف زیاد نباید بخوری این قرصا و 

گل مغربی و با ویتامین ای هم زمان میخوری یا فاصله دار ؟ روزی یدونه از هر کدوم؟؟ به من یه بسته گل مغربی داد که میشد سی تا... گفت یه ماه بعد برو سونو ببین کوچیک شده؟ ولی سونوگرافیست گفته پیگیری سه تا شیش ماهه!! احتمالا بمونم بعد عید برم سونو... شما کی میخوای بری؟

گل مغربی و با ویتامین ای هم زمان میخوری یا فاصله دار ؟ روزی یدونه از هر کدوم؟؟ به من یه بسته گل مغرب ...

من یک ماهه تقریبا سونو دادم دوماه دیگه میرم دکتر گف شش ماه بعد بیا ولی من دوماه دیگ ک میشه سه ماه میرم.. گل مغربی و ویتامینم باید بعذ غذا بالافاصله بخوری.. حالا فرقی نداره تو یروز یا جداجدا ولی جوری حساب کن که هفته ای دوتا سه تا از هرکدوم بیشتر نخوری دکتر گفت

💔
نمیدونم شاید واکنش بدن من اینجوری بوده

خانومی شما برای جوش های ناشی از قرص گل مغربی چیکار کردی خوب شد؟

من یکبار واژینال گذاشتم الان ۵ روزه انقدر بدنم جوش میزنه گریه ام میگیره و خیلی اذیتم 

اگه راهی میدونی بگو لطفاً

سلام من چند بار از سایت رومارن روغن گل مغربی اصل گرفتم و خیلی راضی ام از کیفیت و غلظت روغنش . من پوست صورتم و پوست کف سرم خشک میشد و باعث ریزش موهام شده بود . بعد از چند بار استفاده از روغن گل مغربی رومارن پوست صورتم شفاف تر شده و ریزش موهام خیلی کمتر شده . خواستم به شمام بگم . اینم آدرس سایتشون کلیک کنید

منم واسه سينه كيستيك و توده دار( خوش خيم) دكتر بهم داده، اما صورتم وحشتناااك جوش زده و كلا خوبم نميش ...

عزیزم لطفا میشه بیای داخل تایپکم ک راجب کیست سینه هس🥲تو رو خدا بگو چکار کردی خوب شدی خیلی نگرانم 

عزیزم لطفا میشه بیای داخل تایپکم ک راجب کیست سینه هس🥲تو رو خدا بگو چکار کردی خوب شدی خیلی نگرانم

من كار خاصي نكردم گل مغربي ام مصرف نكردم ديگه، واسه خودشون هستن ديگه