|
مشاهده متن کامل بحث +
1010314 بازدید
|
15472 پست
سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توی یک سال نیم تقریبا ۶ونیم تا ۷سانت ،،ودکتر کمه چون سن استخوانی بالا هست امپول هورمون رشد شروع کرد ، دکتر قبلی دختر من رفت آلمان، ،من آنلاین باهش در ارتباط بودم ،،ولی دیدم دیگه نمیشه آنلاین رفتم دکتر دیگه که بهم گفت باید زودتر هورمون رشد شروع میکردی یعنی شش ماه پیش حدودا عید باید شروع میکردم چون این اواخر رشد قد کم شده بود ،،الان به همین خاطر خیلی استرس دارم سن استخوانی بالاتر نره تا به یک قد معقول برسه
نه دیگه احتمالا سن استخوانی الان بالا نرفته دخترتون قبل امپول سالی چند سانت قد میکشید
الان حدود ۱۳۷ونیم تا ۱۳۸ هست ،،امیدوارم فقط سن استخوانی بالا نره آخه سنش کمه وقدش الان برای سنش خوبه ولی سن استخوانی بالا هست ،،سپردم به خدا خیلی نگرانشم، ،قبل از امپول معمولی بود،دقیق نمیدونم سالی چقدر ،ولی قدش همیشهنسبت به هم سنش خوب بود کوتاه نبودخیلی بلند نبود،۸سال وسه ماه قدش ۱۳۰ بود
زندگی جان من قبل اینکه شروع به زدن امپول کنم پیش سه تا فوق تخصص رفتم که یکیشون زنان زایمان بود گفتم اگر دختر خودت بود میزدی گفت صد در صد . این امپول عوارضی تا حالا نداشته.از این بابت هیچ نگرانی نداشته باش دور از جون اینهمه ادم مریضی بد میگیرن مگه دیفرلین یا هورمون رشد زدن.