2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010314 بازدید | 15472 پست
ممنون عزیزم..نه زیاد ذهنم درگیرش نیست فقط کامنت اون دختر خانم رو دیدم گفتم بپرسم عوارض داشته یا نه

ایشالله سلامت باشی

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو این یک‌سال و‌نیم قد چند سانت قد کشیده؟

توی یک سال نیم تقریبا ۶ونیم تا ۷سانت ،،ودکتر کمه چون سن استخوانی  بالا هست امپول هورمون رشد شروع کرد ، دکتر قبلی دختر من رفت آلمان، ،من آنلاین باهش در ارتباط بودم ،،ولی دیدم دیگه نمیشه آنلاین رفتم دکتر دیگه که بهم گفت باید زودتر هورمون رشد شروع میکردی یعنی شش ماه پیش حدودا عید باید شروع میکردم چون این اواخر رشد قد کم شده بود ،،الان به همین خاطر خیلی استرس دارم سن استخوانی بالاتر نره تا به یک قد  معقول برسه 

توی یک سال نیم تقریبا ۶ونیم تا ۷سانت ،،ودکتر کمه چون سن استخوانی بالا هست امپول هورمون رشد شروع کرد ...

نه دیگه احتمالا سن استخوانی الان بالا نرفته دخترتون قبل امپول سالی چند سانت قد میکشید

نه دیگه احتمالا سن استخوانی الان بالا نرفته دخترتون قبل امپول سالی چند سانت قد میکشید

الان حدود ۱۳۷ونیم تا ۱۳۸ هست ،،امیدوارم فقط سن استخوانی بالا نره آخه سنش کمه وقدش الان برای سنش خوبه  ولی سن استخوانی بالا هست ،،سپردم به خدا خیلی نگرانشم، ،قبل از امپول معمولی بود،دقیق نمیدونم سالی چقدر ،ولی قدش همیشهنسبت به هم سنش خوب بود کوتاه نبودخیلی  بلند نبود،۸سال وسه ماه قدش ۱۳۰ بود 

الان حدود ۱۳۷ونیم تا ۱۳۸ هست ،،امیدوارم فقط سن استخوانی بالا نره آخه سنش کمه وقدش الان برای سنش خوبه ...

وقتی امپول میزنی سن استخوانی زیاد بالا نمیره نگران نباش قد دخترت خوبه بالای ۱۶۵ میشه

وقتی امپول میزنی سن استخوانی زیاد بالا نمیره نگران نباش قد دخترت خوبه بالای ۱۶۵ میشه

ممنون عزیزم ،، امیدوارم خوب بشه ۱۶۰ هم بشه خوبه ،من راضیم ،، انشالله برای شماهم عالی باشه همه چیز 

ممنون عزیزم ،، امیدوارم خوب بشه ۱۶۰ هم بشه خوبه ،من راضیم ،، انشالله برای شماهم عالی باشه همه چیز

ممنونم

فقط ماها میتونیم همدیگرو درک کنیم من اینجا برام یه دلگرمی هست چون فکرشم نمیکردم یه روزی تو این مسیر بیفتم

چرا حق داره استرس داشته باشه ترس اینکه بچش زودتر از حد موعد پریود بشه، قدش کوتاه بمونه

خب حالا مثلا استرس داشته باشه ، آیا درست میشه و مشکل حل میشه؟؟ بدتر به بچه هم استرس میده ، استرس چیز خوبی نیست که تشویق کنید داشته باشه.

عوارضی براتون نداشت؟الان چند سالتونه؟

زندگی جان من قبل اینکه شروع به زدن امپول کنم پیش سه تا فوق تخصص رفتم که یکیشون زنان زایمان بود گفتم اگر دختر خودت بود میزدی گفت صد در صد . این امپول عوارضی تا حالا نداشته.از این بابت هیچ نگرانی نداشته باش دور از جون اینهمه ادم مریضی بد میگیرن مگه دیفرلین یا هورمون رشد زدن.

خب حالا مثلا استرس داشته باشه ، آیا درست میشه و مشکل حل میشه؟؟ بدتر به بچه هم استرس میده ، استرس چیز ...

نگفتم استرس خوبه گفتم حق داره استرس داشته باشه طبیعیه، نه اینکه استرس چیزی رو درست کنه 

Tunnel Vision                                                                 

دقیقا ۴ ماه بعد آخرین آمپول و۱۹ آذر ماه زدم و آخرای فروردین دیدم سینه ش داره جوانه میزنه بیرون شم ...

سلام مامان مهرسا جان لطف میکنید در مورد سن استخوانی دختر من نظرتون بگید ممنون میشم 

دختر من ، الان ۹سال و ۹ماهش هست ، از ۸سال و سه ماهگی، با علائم بوی عرق و موی زیر بغل بردم برای چکاپ ...

سلام عزیزم

میشه بفرمایید تو این یکسال و‌نیم چقدر رشد قدی داشتن؟

دخترمن هم همسن دخترشماست و با همین شرایط

۴ماه داریم ضدبلوغ میزنیم و رشد قد نداشته تو این مدت و دکتر گفت احتمال زیاد آمپول رشد شروع کنه

تزریق آمپول رشد به چه صورت؟؟هرشب میزنید؟؟