2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009405 بازدید | 15449 پست
سلام عزیزممیشه بفرمایید تو این یکسال و‌نیم چقدر رشد قدی داشتن؟دخترمن هم همسن دخترشماست و با همین شرا ...

سلام ،دختر من ۶سانت ونیم افزایش قد داشت ،، دکتر قبلی دختر من رفته آلمان برای همین هورمون رشد رو دیرتر شروع کردیم ،،باید تقریبا عید شروع میکردیم ،دکتر جدید گفت باید حدود شش‌ماه بعد از امپول توقف بلوغ رشد بررسی بشه واگر رشد کند بشه هورمون رشد شروع می‌شد که متاسفانه من دکترش نبود وبرای همین یک ماه هست شروع کردیم ، هرشب باید بزنه.

سلام مامان مهرسا جان لطف میکنید در مورد سن استخوانی دختر من نظرتون بگید ممنون میشم

سلام به نظرم حدودا ۱۲ سال 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دخترم رو برای بار دوم بردم دکتر ، به فرجه سه ماهه داده بود با سونوی جدید و عکس مچ دست بریم.. گفت سونو تخمدان ها و رحم کمی بزرگ شده و سن استخوانی هم که سه سال بزرگتر از خودشه ، پس حتما باید جلو بلوغش رو بگیریم ولی اینکه از الان شروع کنیم یا چند ماه دیگه انتخاب با خودته،، با همفکری خود دکتر، بخاطر اینکه تو جهش رشده( سه ماه سه سانت قد کشیده بود) و اینکه فقط ۸ سالشه اگه بخوایم از الان شروع کنیم تا یازده سال دکتر گفت باید بزنه ...میشه سه سال آمپول... قرار شد سه ماه دیگه دوباره بریم برای معاینه...نمیدونم تصمیم درستی بود یا نه،،، از اولین علائم بلوغش پنج شش ماه میگذره ولی استرادیول بالاست سونو هم که اینطور بود دکتر با توجه به علائم گفت خطر پریودی تو این سه ماه وجودندارد ولی اگه یه درصد هم خدای نکرده شد بازم میتونیم جلوش رو بگیریم...اگه شما بودید از الان شروع میکردید؟؟

در ضمن دختر من فکر نکنم مشکل قدی براش به وجود میاد چون قدش مطابق با سن استخوانیش داره میره بالا و حقیقتا وسط هم سن و سالاش هم اذیته الان،،، فقط بخاطر پریود زودهنگام که ممکنه سال دیگه تو سن ۹ سالگی اتفاق بیفته 

این سونو که فرستادی تار هستفولیکول هم داره؟دختر دوست من دقیقا شرایط شما رو داشت ولی امپول نزد دخترش ...

عزیزم انگار روش کلیک کنید درست میشه... تو ده سالگی مشکلی براش پیش نیومد؟؟ امروز دکتر گفت کاری به قدش هم نداشته باشیم از لحاظ هورمونی نمیتونیم اجازه بدیم با سن کم پریود شه،، نگفت از لحاظ روحی و ... ، گفت هورمونی،، نفهمیدم منظورشو

قدش ۱۴۲ و سن استخوانی ۱۱

قدش خوبه نسبت به سن استخوانیش 

ولی پریود شدنش شاید کمتر ۶ ماه دیگه باشه رحمش دیگه داره بالغ میشه  تا جایی که میشه قبل اینکه رحم نزدیک پریود شدن آمپول و بزن  سن استخوانی ۱۲ برسه هم دیگه آمپول خیلی جواب نمیده 

من باشم قبل ۳ ماه آمپول میزنم. البته اگ بخوای درمان شروع کنی  

بلوغ تاخیر نندازی هم قدش کوتاه نمیمونه. 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

قدش خوبه نسبت به سن استخوانیش ولی پریود شدنش شاید کمتر ۶ ماه دیگه باشه رحمش دیگه داره بالغ میشه تا ...

کمتر از شش ماهه دیگه یعنی کمتر از یکسال از شروع علائم...ممکنه انقد سریع پیش رفته باشه..بعد جهش رشدش رو چیکار کنم .. اشکال نداره جلوش رو بگیرم؟ با آمپول هم قدش به اندازه دلخواه میرسه؟؟ و اینکه چرا دکتر گفت تا یازده ، یازده و نیم میزنم .. میشه سه سال تا سه سال و نیم برا دختر من... من فکر میکردم تا ده سال بزنه... خودمم خیلی میترسم چون اینجوری داره قد میکشه سن استخوانیش هم حتما با سرعت میره بالا میترسم آمپول ج نده...ولی دکتر هیچکدوم از اینا رو نگفت...