2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013198 بازدید | 15542 پست
بعد 4 ماه بردم دکتر شیراز اونم عکس مچ دست خواست که تو گزارش زده 12 ولی شما گفتین 11 و نیم دوباره 3 ...

سلام عزیزم

بعد آمپول یکم رشد بچها کم میشع

ولی اگ زیاد کم بشه هورمون رشد می‌نويسنده کنار  تاخیر بلوغ تا بچه قد بکشه  نگران نباش با سوما حتما قد میکشه

زود پریود شد گناه داره. خوب کاری کردی براش زدی

مامان نیکا هم تجربه ش داره میتونی ازش بپرسی درمورد آمپول رشد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لوپرومر میزنم فکرم درگیر شد رشد قدش چطور بود تو این یکسال و نیم امپول رشد هم زدین؟

توی این مدت تقریبا ۶سانت ونیم رشد کرد الان یک ماه امپول رشد هم شروع کردم ،دکتر گفت چون رشد کم بود وسن استخوانی بالا هست هورمون رشد باید زودتر شروع میکردی یعنی تقریبا عید 

نه ۱۱ سال نیست کمتر خیلی استخوان ها اصلا شکل نگرفته

نمیدونم اون موقع به من دکتر گفت ۱۱ سال و برای همین امپول توقف بلوغ شروع کرد ،،، یعنی عکس دوم واقعا ۱۲ سال هست یا کمتره؟ ،، میشه الان من نوع امپول توقف بلوغ عوض کنم  مشکلی پیش نمیاد 

کاش آدم حداقل علت گرفتاریش رو میدونست، حداقل میدونست برای بچه بعدی باید چکار کنه ...تو مهمونی های ف ...

چقدر حرفتون از ته دل من بود

من تو بارداری هم فست فود و نوشابه نمیخوردم دخترم هم اصلا نخورد بچه ای که تغذیش سالم و خیلی خوش غذا بود

اصن نمیدونستم بلوغ زودرس چی هست وقتی بهش شک کردم و تحقیق کردم انگار دنیا آوار شد سرم دکتر که بردمش خودش تعجب کرده بود میگفت این بچه مث مسواک مثبته چرا اینجوری شده

تا چندوقت پیش مشکل گوارش داشت نمیذاشتم هرخوراکی بخوره الآنم که این بلوغ بی موقع و دوباره رژیم غذایی

نگاش میکنم دلم کباب میشه 

بچه های مردم تو کوچه و خیابون و با خوردن کلی خوراکی آتاآشغال بزرگ میشن هیچیشونم نمیشه کلا از قدیم گفتن موش میره تو پاچه آدم وسواسی حکایت ماست

الان تقریبا نه ماه از روز اول پریود گذشته و به خاطر قطع و وصل کردن امپول ها فقط 2 سانت قد کشیده ک ...

سلام ببخشید شما چند وقته هورمون رشد شروع کردید ؟ موقع شروه هورمون رشد سن استخوانی  چند بود ؟ 

الان تقریبا نه ماه از روز اول پریود گذشته و به خاطر قطع و وصل کردن امپول ها فقط 2 سانت قد کشیده ک ...

چون پریود شده اگ تاخیر بلوغ قطع کنی و فقط هورمون رشد بزنی صفحات رشدش سریع بسته میشه

هر دو رو باهم بزن بهتر جواب میده

نمیدونم اون موقع به من دکتر گفت ۱۱ سال و برای همین امپول توقف بلوغ شروع کرد ،،، یعنی عکس دوم واقعا ۱ ...

عکس اول ک حتما کمتر. عکس ۱۱ سال خودت نگاه کنی متوجه میشی به این سن اصلا شباهت نداره

عکس دوم نهایت ۱۱.۵ تا ۱۲. کمتر از این نیست

نه اصلا اشکال نداره یه برند دیگه باشه. دیفرلین ک گرونه خیلی ولی میکرولین هم واقعا همون کارایی داره

ایرانی و هندی اصلا به درد نمیخوره

نه ۱۱ سال نیست کمتر خیلی استخوان ها اصلا شکل نگرفته

سلام عزیزم خوبین من برای دخترم دیفرلین میزنم هر ۳ ماه قبلا ماهیانه بود الان دکتر ۳ماهه نوشته به نطرتون نیاز هست ببرم عکس مچ دست بگیرم ببینم سن استخوانی چقدر رفته بالا

شما میکرولین خارجی زدید ؟

میکرولین تحت لیسانس ايتاليا کیفیتش خوبه

ولی باز من هرچی فکر میکنم دوتا عکس ک فرستادی اصلا به هم نمیخونه 

عکس ها خیلییی تفاوت سن استخوانی زیادی دارن با این حال قد دخترت خیلی افزایش نداشته

من خودم حدسم اینه حالا نمیدونم شابد هم درست نباشه

یا بدنش به دارو جواب نداده. 

یا اصلا بلوغ ش از اون نوع بلوغ مرکزی نیست

مث چیزی که مامان آنیل تجربه کرده.

همیشه همه علامت بلوغ بخاطر مغز نیست ک دستور بده بدن استروژن تولید کنه و صفات جنسی شروع بشه

ی موقع هایی غدد فوق کلیوی هم هورمون هایی تولید می‌کنن ک سن استخواتی بالا می‌برن

این موقع ها تاخیر بلوغ هیییج تاثیری نداره درمانش جور دیگه ای 

باز برا اینکه خیالت راحت بشه با ی دکتر خوب مشورت کن حتما دوتا عکس نشونش بده

سلام عزیزم خوبین من برای دخترم دیفرلین میزنم هر ۳ ماه قبلا ماهیانه بود الان دکتر ۳ماهه نوشته به نطرت ...

سلام عزیزم معمولا ۳ ماه خیلی ها دیدم شاکی میشن ک تاثیرش کمتر تا ماهانه

اگ خودت دیدی این مدت ک آمپول زده  جسمش تغییری نکرده نه نمیخواد. ولی اگ حس کردی بدنش ب آمپول جواب نمیده

مثلا سینه ش داره یکم بزرگتر میشه یا ی تغییر دیگه ای داشت  آزمایش هم بدی مشخص ک دارو دوسش مناسب نبوده

ولی دیفرلین خیلی داروی خوبی