سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
سلام عزیزم خیلی ممنون شرکت کلسیم خودم بخرم یا دکتر باید تجویز کنه؟
سلام،من دکتر به دخترم داد،ولی اگه نداد خودتون هم میتونید بگیرید ،ازاده،اگه هم نگرفتین روزی سه لیوان شیر کم چرب بخوره،کشک بخوره،بادام هم بخوره،خلاصه کلسیم ب حد کافی بخوره،فک کنم بعضی از مامانا خودشون شربت گرفتن،ودکتر نداده بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم نزدیک ۸ سالگی توی بیکینی و زیربغل راستش موی زاید دراوردکمرش پهن شد موهاش چرب شد و بوی عرقش تغی ...
منم دخترم نزدیک ۳سال فقط علایم داشت وازمایش هورمونی نرمال دکتر میگفت مهم نیست وپرموئی ژنتیکی داره(البته تددم پر مونیستم) و۶ماهی یک بار باید میبردم دکترالبته سن استخوانم خوب بود،امسال چاق شد وفرم بدن تغییر کرد که ازمایش هورمونی بلوغ رو نشون داد وسن استخوان رفت بالا وامپول رو شروع کرد،ان شاالله براتون خوب باشه همه، کلسیم و ویتامین دی و ورزش های پرشی مثل بسکتبال حتما دخترتون رو ببرید
خب این سه سال اختلاف سن استخوانی و تقویمیممکنه یهو پریود بشه من نگران همینمتوضیح کاملم نمیده علتش چی ...
کاش ی دکتر دیگه هم مشورت بگیری،ی وقت صفحه رشد بسته نشه،تهرانی؟ب نظرم زمان رو از دست نده پیش ی دکتر دیگه هم ببر،من پیش اریا ستوده میبرم(البته خانم هست ولی اسمش اریا هست)دکتر علائی هم خوبه،دکتر رزاقی اذر هم خوبه