2777
2789

۲۴ سالمه یبارم باعث طلاقم شدن بس اذیتم میکردن

نمیشه اسم موفقیت و رشد اورد

چ مرگشونه؟ چرا بدشون میاد؟ 

الان هیچی ندارم صفر صفرم

دخترای دیگشون پولدارن باز دل میسوزونن براشون

من هیچی نذاشتن بشم و داشته باشم 

چند النگو داشتم مادرم با سلیقه گری بخاطر دختراش طلاها منو فروخت ضرر کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه با این سن و سال باید فکری به حال خودت کنی. کسی جز خودت برات نمونده

من هم تو همچین موقعیتی هستم. خودمون رو بیشتر نداریم.

کار کن. حساب بانکی جدا داشته باش.

نذار برات کاری کنن. همه رو خودت انجام بده.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

منم دارم جدامیشم این مشکلات اکثرابراهمه کسایی که دارن جدامیشن هست..سعی کن آیندتوبسازی بحرفشون گوش کن چون تواون خونه زندگی میکنی ولی برای پیشرفتتم تلاش کن من عاشق ارایشگرم وتتوکارم ولی اصلادوس نداره خونوادم فعلایجاکارمیکنم شغل ثابت دادم ولی یکم که کارام درست بشه بازبرمیگردم تواون کار.هم نظرخونوادمومحترم میدونم هم علایق خودمودنباد میکنم

منم دارم جدامیشم این مشکلات اکثرابراهمه کسایی که دارن جدامیشن هست..سعی کن آیندتوبسازی بحرفشون گوش کن ...

۹ سال پیش بود اونم دو هفته تقصیر خودشونم بود

دیگ اصلا با هیچکس نبودم

اینقدر اژده ها نسازید از کسی ک جدا شده

بدبختی برا من قانونی ثبت شد

بقیه دخترا اطرافم خب میدیدم هر روز هر روز قرار داشتن 

منم دارم جدامیشم این مشکلات اکثرابراهمه کسایی که دارن جدامیشن هست..سعی کن آیندتوبسازی بحرفشون گوش کن ...

چن سالته

من خیلی دختری بودم اهل پیشرفت 

استعدادم کور کردن

۹ سال پیش بود اونم دو هفته تقصیر خودشونم بوددیگ اصلا با هیچکس نبودماینقدر اژده ها نسازید از کسی ک جد ...

همون بهتر که باکسی نبودی جنگ اعصابه بخدا..من الان دعامیکنم زودترتموم شه مغزم راحت شه فقط..سرکاراینامیری؟

دیگه با این سن و سال باید فکری به حال خودت کنی. کسی جز خودت برات نموندهمن هم تو همچین موقعیتی هستم. ...

چی کنم نمیذارن کار کنم

تازه حتی ازدواج هم نمیذاشتن بس دختراشون پیگیر بودن و سلیطه دوس نداشتن برم سر زندگیم

اون حادثه هم بخاطر این رفتاراشون بود

همون بهتر که باکسی نبودی جنگ اعصابه بخدا..من الان دعامیکنم زودترتموم شه مغزم راحت شه فقط..سرکاراینام ...

گفتم ک نمیذارن 

خانواده نیستن ک دشمنن

نمیذارن دیده شم

من کلا اهل این نبودم با کسی باشم تو فکرشم نبودم و نیستم، تموم فکرم این چیزاست داره دیوونم میکنه

دیگه با این سن و سال باید فکری به حال خودت کنی. کسی جز خودت برات نموندهمن هم تو همچین موقعیتی هستم. ...

چن سالته

برا ت چطورن

باورم نمیشه کسی اینطور باشه چون رسما نابودیه

چی کنم نمیذارن کار کنمتازه حتی ازدواج هم نمیذاشتن بس دختراشون پیگیر بودن و سلیطه دوس نداشتن برم سر ز ...

تو دو تا چیز داشته باشی می تونی مشکلاتت رو حل کنی. یکی موبایل و یکی کارت بانکی.

چیز دیگه لازم نیست. مگر اینا در رو برات قفل کرده باشن...

کاربری دست ۷ نفره. ❕

تو دو تا چیز داشته باشی می تونی مشکلاتت رو حل کنی. یکی موبایل و یکی کارت بانکی.چیز دیگه لازم نیست. م ...

منظورت چیه

اتفاقا حرفی خواهرم زد، بلده ادمو خراب کنه

در قفل میکنن 🤣