2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924526 بازدید | 13973 پست
سلام دوستان. دخترم ٩ سالشه و داره سينه در مياره. بردمش دكتر گفت بلوغش شروع شده. خيلي خرف دكتر برام غ ...

دختر شما سنش طبیعی چرا ناراحتی؟؟ الان ک قرار نیست پریود بشه. ۲ سالی تقریبا مونده تا پریود شدن فعلا مراحل اولیه بلوغ

قدش الان چند؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. بازم ۳ ماه دیگه؟؟ کاش برا این اختلاف سنی ش حداقل ی راهکاری چیزی میداد این ۳ ماه ۳ ماه خیلی دی ...

گفت تا بلوغ شروع نشه کاری نمیتونیم بکنیم

امپول هم نمیشه پیش پیش داد باید بلوغی باشه که ضدبلوغ بزنیم

عکسم سه ماه دیگه بهت میگم کی بندازی

دکتر فوق العاده ای هست بهش اعتماد دارم پس صبر میکنم

موی زاید هم گفت هیچ ربطی به بلوغ نداره

کاش ی دکتر دیگه هم مشورت بگیری،ی وقت صفحه رشد بسته نشه،تهرانی؟ب نظرم زمان رو از دست نده پیش ی دکتر د ...

اریا ستوده

و مرجان شکیبا رو دکتر خودش معرفی کرد

هرچی به ستوده زنگ زدم جواب نداد

من تحت نظر فاطمه سیاری فر بود یکسال اونم گفت صبر کن سینه جوانه بزنه بعد

دختر شما سنش طبیعی چرا ناراحتی؟؟ الان ک قرار نیست پریود بشه. ۲ سالی تقریبا مونده تا پریود شدن فعلا م ...

٩ سالشه و قدش ١٣٩ هست

دكتر گفت قدش خيلي خوب داشته پيش ميرفته اما داره به بلوغ ميرسه و تا ده ماه ديگه پريود ميشه. 

دكتر گفت قدش بيشتر از ١٥٠ نميشه. 

😭😭😭

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
٩ سالشه و قدش ١٣٩ هستدكتر گفت قدش خيلي خوب داشته پيش ميرفته اما داره به بلوغ ميرسه و تا ده ماه ديگه ...

سلام عزیزم.. رو چه حسابی دکتر اینو گفت؟؟ سونو ، آزمایش یا چی؟؟ 

معمولا دوسال به بالا تقریبا طول میکشه تا پریود شه..

عزیزم ببخشید سوالاتم زیاد شد ولی اون جهش قدی که باجوانه سینه شروع میشه چی؟تواون سال چقدر رشدقدی دا ...

جهش رشد ک شروع بشه سالی ۸ تا ۱۲ سانت رشد میکنن

ولی خوب سن استخوانی هم کنارش بالا میره  

سلام عزیزم.. رو چه حسابی دکتر اینو گفت؟؟ سونو ، آزمایش یا چی؟؟ معمولا دوسال به بالا تقریبا طول میکشه ...

دكتر سونو سينه و سونو تخمدان و ازمايش براش نوشت و اينجوري گفت. 

واقعا دكتر معروفي هم هست. اما مستقيم به من گفت قدش بيشتر از ١٥٠ نميشه😭

جهش رشد ک شروع بشه سالی ۸ تا ۱۲ سانت رشد میکننولی خوب سن استخوانی هم کنارش بالا میره

يعني دختر من الان قدش ١٣٩ هست و بلوغش شروع شده و اگر ده سانت ديگه هم رشد كنه ميشه ١٤٩. 

😭

٩ سالشه و قدش ١٣٩ هستدكتر گفت قدش خيلي خوب داشته پيش ميرفته اما داره به بلوغ ميرسه و تا ده ماه ديگه ...

دکتر بیخود گفته .آخه وقتی نه عکس دستش گرفته نه سنو ن آزمایش از کجا انقد مطمعن حرف میزنه؟

تازه سینه ش جوانه زده ۱۸ ماه تا ۳ سال ممکن طول بکشه تا پریود بشه. حالا حد وسط ش همون ۲ سال 

یعنی نزدیک ۱۱ سالگی  ... سن استخوانی ش خیلی مهم ک چقد باشه  الان قدش خیلی عالیه  خیلی بالاتر از نمودار

قدش برا دختر ۱۰ ساله مناسب  اگ سن استخوانیش ۱۰ سال باشه قدش بالا ۱۶۰ میرسه  

به نطرم دکترش عوض کن ی چکاب کامل ازش بگیر  اگ خواستی عکس از دستش هم بگیر ببین سن استخوانیش چند سال

يعني دختر من الان قدش ١٣٩ هست و بلوغش شروع شده و اگر ده سانت ديگه هم رشد كنه ميشه ١٤٩. 😭

اخه این چه منطقی دختر... چرا باید ۱۰ سانت فقط رشد کنه؟؟ دختر شما تا پریود ۲ سال وقت داره. این دو سال ممکن ۱۶ تا ۲۰ سانت رشد کنه

بعد پریود هم ۵ تا ۱۴ سانت رشد میکنه چون سن ش پایین 

به نطرم قد دخترت بلند 

هنوز ک پریود نشده. تا سنو آزمایش نده اصلا نمیشه حدس زد کی قراره پریود بشه 

يعني دختر من الان قدش ١٣٩ هست و بلوغش شروع شده و اگر ده سانت ديگه هم رشد كنه ميشه ١٤٩. 😭

اگه تازه فقط اینا رو نوشته و انجام ندادی هنوز که واقعا الکی گفته الان تازه شروع شده بلوغش،،رشد قدش الان بیشتر میشه،، دو سال طول بکشه هر سال 8 سانت میرسه 155 چند سانت هم بعد پریود 160 ...

دکتر بیخود گفته .آخه وقتی نه عکس دستش گرفته نه سنو ن آزمایش از کجا انقد مطمعن حرف میزنه؟تازه سینه ش ...

سونو از سينه و سونو شكم و ازمايش انجام داد. 

عكس از مچ دست هم گرفت. 

بعد از ديدن جواب ها اين حرف رو زد. 

عكس مچ دستش ٩ سال رو نشون ميده. 

سينه هم تو سونو گفت كه شروع به رشد كرده و تخمك هاش هم فعال شده

دكتر سونو سينه و سونو تخمدان و ازمايش براش نوشت و اينجوري گفت. واقعا دكتر معروفي هم هست. اما مستقيم ...

دکتر ب منم گفتم قد دخترم حدود ۱۵۲ میشه الان ۱۶۱  

زیاد رو این حرف ها حساب نکن من مطمئنم دخترت بلند میشه اگ سن استخوانیش بالا نباشه

اخه این چه منطقی دختر... چرا باید ۱۰ سانت فقط رشد کنه؟؟ دختر شما تا پریود ۲ سال وقت داره. این دو سال ...

اخه سنو و ازمايش داد و دكتر گفت ده ماه ديگه پريود ميشه. دكتر گفت احتمالا يكي تو خانواده كيست pco هست و اين مورد ارثي هست و باعث شده زود علاعم بلوغ بياد سراغش. 

خودم كيست pco دارم.