2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924600 بازدید | 13973 پست
سلام عزیزم خیلی ممنون شرکت کلسیم خودم بخرم یا دکتر باید تجویز کنه؟

سلام،من دکتر به دخترم داد،ولی اگه نداد خودتون هم میتونید بگیرید ،ازاده،اگه هم نگرفتین روزی سه لیوان شیر کم چرب بخوره،کشک بخوره،بادام هم بخوره،خلاصه کلسیم ب حد کافی بخوره،فک کنم بعضی از مامانا خودشون  شربت گرفتن،ودکتر نداده بود

سلام عزیزمرفتم و‌مجدد کفت ۳ ماه دیگه بیارهنوز بلوغ شروع نشدهترشحات امکان داره از عفونت باشهو این اخت ...

سلام گلم،ازمایش هورمونی هم دادین؟موی زائد هم نداره؟دختر منم جوانه سینه نداشت ولی بوی عرق وموی زائد وچربی پوست داشت وتوی ازمایش هورمونی دکتر گفت بلوغ زود رس هست وامپول نوشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،من دکتر به دخترم داد،ولی اگه نداد خودتون هم میتونید بگیرید ،ازاده،اگه هم نگرفتین روزی سه لیوان ...

خیلی ممنون عزیزم😘 

چشم حتما شیر که میخوره ولی بادام زیاد دوست نداره ولی دیگه مجبوره باید بخوره دیگه 

سلام گلم،ازمایش هورمونی هم دادین؟موی زائد هم نداره؟دختر منم جوانه سینه نداشت ولی بوی عرق وموی زائد و ...

دخترم نزدیک ۸ سالگی توی بیکینی و زیربغل راستش موی زاید دراورد

کمرش پهن شد موهاش چرب شد و بوی عرقش تغییر کرد

بردم متخصص غدد 

ازمایسات هورمونی نرمال بود

۳ سال سن استخوانی بالا بود

الان زیربغل راستش پرمو شده چپ خالیه

و‌بیکینی هم پر شده

به نظر من که آمپول نمیده هیچ وقت شما هم دنبال آمپول نباش چون هم سنش خوبه قدش.

خب این سه سال اختلاف سن استخوانی و تقویمی

ممکنه یهو پریود بشه من نگران همینم

توضیح کاملم نمیده علتش چیه

فقط میگه ژنتیک

خب تو کلاس بین کوتاه هاست

الان ۱۰ سال و۵ ماهشه ۱۴۰ هست قدش

با سن استخوانی ۱۳

سلام دوستان. دخترم ٩ سالشه و داره سينه در مياره. بردمش دكتر گفت بلوغش شروع شده. خيلي خرف دكتر برام غير منتظره بود. فقط كارم شده گريه. 

قد الان دخترم خوبه اما دكتر گفت ديگه بيشتر از ١٥٠ نميشه. 

از شروع اولين بلوغ كه رشد سينه هست براي دخترم تا پريود شدن چقدر فاصله هست؟ 

٩ سال خيلي زوده خداي من چيكار كنم😭😭

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام عزیزم دیروز وقت چکاپ ادل بودمیبینی ۲ سال و ۵ ماهه هی میرم و میاممجدد گفت سه ماه دیگه بیارشگفت ت ...

سلام. بازم ۳ ماه دیگه؟؟ کاش برا این اختلاف سنی ش حداقل ی راهکاری چیزی میداد  این ۳ ماه ۳ ماه خیلی دیگه طولانی شده

امپول ها ایرانی و خارجی و تحت لیسانس دارن برا همین اسم شرکت و برند ها متفاوت. من خودم میکرولین ۳.۷۵ میزدم  ک تحت لیسانس ایتالیا بود

من هر داروخانه ای هم پیدا نمیکردم. داداشم از یزد برام پیدا می‌کرد اهواز ب زور پیدا میشد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

[QUOTE=393064128]سلام عزیزم. سنو ک میگه بلوغ شروع شده شاید ۱ تا ۱.۵ سال دیگه پریود بشه سن استخوانی ش ...

بستگی به ژنتیک داره. معمولا ۴ تا ۶ سانت 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دخترم نزدیک ۸ سالگی توی بیکینی و زیربغل راستش موی زاید دراوردکمرش پهن شد موهاش چرب شد و بوی عرقش تغی ...

منم دخترم نزدیک ۳سال فقط علایم داشت وازمایش هورمونی نرمال دکتر میگفت مهم نیست وپرموئی ژنتیکی داره(البته تددم پر مونیستم)  و۶ماهی یک بار باید میبردم دکترالبته سن استخوانم خوب بود،امسال چاق شد وفرم بدن تغییر کرد که  ازمایش هورمونی بلوغ رو نشون داد وسن استخوان رفت بالا وامپول رو شروع کرد،ان شاالله براتون خوب باشه همه، کلسیم و ویتامین دی و ورزش های پرشی مثل بسکتبال حتما دخترتون رو ببرید

خب این سه سال اختلاف سن استخوانی و تقویمیممکنه یهو پریود بشه من نگران همینمتوضیح کاملم نمیده علتش چی ...

کاش ی دکتر دیگه هم مشورت بگیری،ی وقت صفحه رشد بسته نشه،تهرانی؟ب نظرم زمان رو از دست نده پیش ی دکتر دیگه هم ببر،من پیش اریا ستوده میبرم(البته خانم هست ولی اسمش اریا هست)دکتر علائی هم خوبه،دکتر رزاقی اذر هم خوبه