2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008111 بازدید | 15401 پست
ممنون امیدوارم اثر کنهروحانی اشتباه نکرد‌. رامین اسدی اشتباه کرد بعد بردم پیش روحانیتوکل به خدا

انگار اینی که من تو عکس مچ دست دخترت دیدم خیلی جای رشد داره .البته تار بود .سن استخوانیش پایین بود .و بهترین کار همین امپول توقف بلوغ .خیالت راحت باشه.فقط اینو بدون حرص خوردن فایده نداره چون این پروسه ۲ تا ۳ سال طول میکشه.خودتو از بین نبر.منم هرشب گریه میکنم و با بغض میخوابم اما چاره ای نیست باید یه مدت تو نت نیام آرامشم حفظ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تورو خدا کم خودتو اذیت بکن خدایی نکرده مثل من مریض میشی مراقب خودت باش کم سرچ بکن کم کنک ...

سلام عزیزم

حالت خوبه ،دختر گلت خوبه

الان پیامت رو دیدم و نگرانت شدم

حالت خوبه؟؟؟!!!

دختر من با سن استخوانی ۱۱ سال درمان همزمان دیفرلین و سوما رو شروع کرد الان دقیقا شده دو سال در ابتد ...

ولی من به دوتا رادیو لوژیشت نشون دادم یکی گفته ۱۰/۶ یکی گفته ۱۱ و الان دخترم تو میابقات جهانی شرکت کرده و کلی استرس رومونه .بعد از مسابقات پیش یه دکتر دیگه میبرم ولی داره ضد بلوغ میزنه اما اگه لازم بشه مجبورم سوما هم بزنم😭برای من حیلی دعا کنید از چند جهت زیر فشارم

انگار اینی که من تو عکس مچ دست دخترت دیدم خیلی جای رشد داره .البته تار بود .سن استخوانیش پایین بود . ...

الان اومدم دندونپزشکی میگه چرا زدین🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دیوونه مون کردن بخدا

دیگه توکلم به خداست انشالله همه بچه ها سلامت باشن.

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

انگار اینی که من تو عکس مچ دست دخترت دیدم خیلی جای رشد داره .البته تار بود .سن استخوانیش پایین بود . ...

این که تو نت نیایم رو قبول دارم👍

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

دوستان این دندونپزشکی که اومدم میگه بچه ها با هورمون رشد کیست لثه گرفتن و اومدن پیش من

راست میگه؟

اصلا همچین چیزی دیدین شما؟