2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009886 بازدید | 15456 پست
الان خونه نیستم دقیق یادم نیست فک کنم ۱۴۶ ۱۴۷بود

دختر من 10سالو 6روزه سنش

قدش 139 ونیم تا 140

هم اینکه سینه راستش جوونه زده سفت شده هالش تیره تر شده

نظرتون چیه

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه هم قدش هم سنش برای شروع بلوغ ..قدشم به احتمال زیاد حدودای ۱۶۵ میشه

9سالگی درد میکرد

اندازه عدس ورم کرد بعد متوقف شد 

تا الانکه یهویی چشمم خورد دیدم یکیش بزرگ شده و دست زدم اندازه یه سکه بود غدش

هالش تیره ی ی کمی بزرگ شده

یکی از سینه هاش

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
9سالگی درد میکرداندازه عدس ورم کرد بعد متوقف شد تا الانکه یهویی چشمم خورد دیدم یکیش بزرگ شده و دست ز ...

بازم نه سالگی برای شروع بلوغ زود نیست..اگه ژنتیک قدتون خوب باشه قدش خوب میشه

سلام خانما کسی از این مکمل به دخترش داده؟ دکتر تجویز کرده هر روز یه دونه بعد نهار ،، الان من دیدم تو محتویاتش زینک داره ترسیدم بدمش چون گفت پرهیز غذایی کن سه ماهه دیگه بیارش ببینم بلوغش به چه صورت پیش رفته..آزمایشاتش فقط کمبود ویتامین d نشون داد و دکتر گفت کمی کم خونه

سلام مامانای مهربون وقت همگی بخیر و شادی 

دکتر برا دخترم میکرو با هورمون رشد تجویز کرده ولی گفت بعد اولین تزریق میکرو خونریزی اتفاق میافته اگه کسی تجربه ای داره خواهش میکنم  در اختیار بنده بزاره خیلی نگرانم میترسم خونریزی چند روز طول بکشه 😔😔😔😔😔😔

سلام مامانای مهربون وقت همگی بخیر و شادی دکتر برا دخترم میکرو با هورمون رشد تجویز کرده ولی گفت بعد ا ...

سلام عزیزم دکترا یه چیزی میگن احتمالی هست به دختر من هم گفتن ..دومین بار که براش زدم آخه مابینش پنج ماه قطع کردم آمپول رو بعد که دوباره شروع کردم دوتا دکتر گفتن احتمال زیاد خونریزی داشته باشه که نداشت 

عه راستی یادم نبود ..یعنی ندم؟؟ چه گیری افتادیم با این بلوغ ..ولی کلسیم هم چاق می‌کنه

من پارسال حدود۳ماه به دخترم دادم تپل شد وگفتن سن استخونی روهم بالا میبره وازاینحرفا‌...دیگه ندادم ...

سلام عزیزم دکترا یه چیزی میگن احتمالی هست به دختر من هم گفتن ..دومین بار که براش زدم آخه مابینش پنج ...

خدا کنه عزیزم فقط اگه خدای نکرده اینجوری باشه به نظرتون مثل پریود میشه یا فقط یه روز خونریزی اتفاق میافته؟

عزیزم ال ارژنین تپل میکنه یکم ....

دوستان سلام

دختر من از آذر ماه پارسال تحت نظر دکتر آرژنین و یا ترکیبات حاوی آرژنین مصرف میکنه و تا حالا کمتر از دو کیلو اضافه کرده حداکثر. تا جایی هم که اطلاع دارم آرژنین سوخت و ساز بدن رو بالا میبره و باعث افزایش وزن نمیشه.احتمالا افزایش وزن بچه ها دلیل دیگه ای داره