2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004815 بازدید | 15329 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما کسی اطلاع داره پدیاموند تو سن پایین باعث بلوغ زودرس میشه؟ من دخترم ۳/۵ سالشه قدشم خوبه، دکتر براش پدیاموند نوشت بدون هیچ بررسی و مشکل خاصی، خیلی خوب روش جواب داده، ولی نمیدونم بهش بازم بدم یا نه، میترسم ال ارژنین و ال اورنیتین داخلش باعث بالا رفتن سن استخوانی بشه، جت جی بی تی هم جواب خاصی نمیده

سلام خانما هستین؟مامان مهرسا جون تقریبا یک ماه بیشتره که مکمل های دخترم رو قط کردم به نظرت شروع کنم ویتامین د وکلسیم بدم؟ البته ویتامین د فقط این ماه نخورده همیشه مرتب میخورد..این مدتم گفتم بدنش استراحت کنه ..

سلام خانما هستین؟مامان مهرسا جون تقریبا یک ماه بیشتره که مکمل های دخترم رو قط کردم به نظرت شروع کنم ...

سلام 

کلسیم و ویتامین دی رو به نظرم اگ ۱ ماه گذشته دیگه شروع کن چون خودش هم زیاد لبنیات نمیخوره  مکمل بخوره برا رشدش خوبه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اتفاقا این مدت لب به لبنیات نزده ..از امروز شروع میکنم انشالله

پس حتما بهش بده  اینجوری دندون هاشم خراب میشه. بدنش کلسیم نیاز داره 

پس حتما بهش بده اینجوری دندون هاشم خراب میشه. بدنش کلسیم نیاز داره

الان بعد مدتها کمی ماست خورد ..امروز مریض بود بردمش متخصص کودکان شرایط رو براش گفتم گفت کار خوبی کردی آمپول زدی هیچ عوارضی ندارن ..براش قرص ارژنین نوشت برای یک ماه شبی یه دونه ..ولی خیلی تاکید روی وزنش داشت ششم که بردم دکتر غدد ۵۱ونیم بود امروز ۵۳ بود نمی‌دونم کدوم درسته البته امروز با کفش و لباسشم سنگینتر بود ششم با لباس سبک و ناشتا بود..دکتر می‌گفت به دختری اومده پیشم پریود شده براش آمپول نوشتم دوسال تحت نظرم بوده ولی هرچی بهش گفتم رعایت کرده گفت کلی قد کشیده اصلا هم انتظار نداشتم اینقدر قد بکشه 

الان بعد مدتها کمی ماست خورد ..امروز مریض بود بردمش متخصص کودکان شرایط رو براش گفتم گفت کار خوبی کرد ...

سلام گلم،ب سلامتی،ان شاالله همیشه سلامت باشه وقد بلند وخوشبخت بشه،شاید جهش رشدش شروع شده

الان بعد مدتها کمی ماست خورد ..امروز مریض بود بردمش متخصص کودکان شرایط رو براش گفتم گفت کار خوبی کرد ...

اره بابا کار خوبی کردی. مخصوصا که تپل. زودتر از حد معمول صفحات رشدش بسته میشد

۵۳ تا خیلی زیاد هرجوری شده کنترلش کن دیگه به ۵۵ نرسه 

که دیرتر پریود بشه

قدش بلند میشه حالا خیلی وقت داره