2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004453 بازدید | 15305 پست
قبلا ازمایش هورمونهاش بالاتر بود ولی ایندفعه هورمونهاش خیلی پایینه به نظر من اشتباهه به نظرت امپول ز ...

سلام ببخشید میتراجان دختر شما کلاس اول چه علائمی داست دخترم کلاس اول رو تموم کرده چندین علامت داره آزمایش و سونوگرافی رو دکتر آنلاین دیده گفت هورمون هاش خیلی زیاده ،،، فولیکول هم دیده شده گفت ام آر آی مغز بده تا آمپول رو شروع کنیم ...بیستم نوبت دکتر حضوری دارم ببینم اون چی میگه نمیدونم میتونم صبر کنم تا حداقل یکسال دیگه آمپول شروع کنم که کمتر بزنه یا نه...دخترم 7 سال و 9 ماهه، قد 138 و وزن 31800 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید میتراجان دختر شما کلاس اول چه علائمی داست دخترم کلاس اول رو تموم کرده چندین علامت داره آ ...

دخترم برجستگی سینه داشت و چند تا موی زاید 

قدش بلنده جهش داشته دخترتون؟

دخترم برجستگی سینه داشت و چند تا موی زاید قدش بلنده جهش داشته دخترتون؟

نمیدونم دقیق ،،قدش از بچگی از هم سن و سالاش بلندتر بود منم دقیق نمی‌شدم الان تو ذهنم فقط اینه که 6 سالگی دور و بر 125 بوده احتمالا همین جهش داشته 

دخترم برجستگی سینه داشت و چند تا موی زاید قدش بلنده جهش داشته دخترتون؟

اونموقع آزمایش و سونوش چطور بود؟؟ ببخشید میدونم خودتون ذهنتون مشغوله ولی منم داغونم از فکر و خیال مزاحم شما میشم

اینکه گفت هورمونهاش خیلی زیاده خیلی ترسوندم،، میترسم دکتر حضوری که برم بگه به زودی پریود میشه،، دکتر آنلاین گفت از اولین نشانه ها 18 ماه تا دوسال وقته ولی بازم گفت باید آمپول رو شروع کنیم... سن استخونیش هم نگفت گفت باید گزارش کتبی میوردی

اونموقع آزمایش و سونوش چطور بود؟؟ ببخشید میدونم خودتون ذهنتون مشغوله ولی منم داغونم از فکر و خیال مز ...

ازمایش هورمونش یکم بالا بود سن استخوانیش هم یکسال جلوتر بود

بله کاملا بهتون حق میدم،منم حالم خیلی بده ۳ سال و خورده ای هست آرامش ندارم و روز به روز هم بدتر میشم 

میتونم شرایط دخترتون رو بدونم

چه علایمی داره و چندسالشه و چه قدی

ازمایش هورمونش یکم بالا بود سن استخوانیش هم یکسال جلوتر بودبله کاملا بهتون حق میدم،منم حالم خیلی بده ...

عزیزم...خدا به همه مون کمک کنه ،، اینکه باید تصمیم گیرنده باشیم خیلی سخته،، دوماهه علائم رو دیدم شبانه روز سرم تو گوشی خونه م بازار شامه..

7 سال و 9 ماه علائمش هم همون برجستگی سینه و چندتار موی زیربغل

قد خودم خونه گرفتم نمیدونم دقیقه یا نه 138

وزن هم با ترازوی باشگاه 31800

اینکه گفت هورمونهاش خیلی زیاده خیلی ترسوندم،، میترسم دکتر حضوری که برم بگه به زودی پریود میشه،، دکتر ...

اصلا نترسید 

همین ترس باعث شد من تا الان اقدامی نکنم 

برید توی دلش و هرچی دکترش میگه انحام بدید

دکتر چی بهتون گفته؟سن استخوانیس چطوره؟

دکتر حضوری بیستم نوبت داریم.. دکتر آنلاین سن استخوانیش نگفت گفت باید گزارش داشته باشی ،، ولی سونوش  و آزمایش خوب نبود بلوغ شروع شده بود

عزیزم...خدا به همه مون کمک کنه ،، اینکه باید تصمیم گیرنده باشیم خیلی سخته،، دوماهه علائم رو دیدم شبا ...

همسرم میگه ناشکری نکن دخترمون بیماری خاصی که خدای نکرده نداره،،، اولا به کسی مربوط نیست من و تو پدرمادرشیم بعد هم دارو  درمان داره، نداشت هم با تمام وجود کمکش میکنیم تا مراحل رو بگذرونه ... ولی من نمیتونم فکرم رو آزاد کنم وقتی می بینم چقد اخلاق بچگونه داره واسه یه برچسب صدبار بالا پایین میپره از خوشحالی ...