ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 490 عنوان خانوما یه لحظه بیایین 191 بازدید | 47 پست شما بعد عقد که یارانه تون به حساب همسرتون واریز میشد براتون کارت به کارت میکرد یا نه؟ دیروز | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
satinjoooon عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 10194 خدايي اينقد من و تو نكنين بعد ازدواجشوهر عقديته بايد خرج و مخارجت رو بدهپول يارانه چيه اين وسطاينقدرم كمه مبلغش
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 490 نه مگه چقده که بگیرم ازش همش میشه شارژ آپارتمان دوران عقد قبل عروسی رو میگم
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 490 خدايي اينقد من و تو نكنين بعد ازدواجشوهر عقديته بايد خرج و مخارجت رو بدهپول يارانه چيه اين وسطاينقدر ... نه هر ماه پول بخوام میده بهم ولی خب بخاطر حرف خانواده میگم که نگن پول یارانه زو هنوز هیچی نشده میخورهخودشم اون قدر زیاد هم نیست من دلیل دیگه ای دارم
انگورسیاهدونه عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 142 دوران عقد قبل عروسی رو میگم نفری ۳۰۰ ت دیگه چقده خودم روم نمیشد بگم خودش خرج میکرد چ خودم و ...
satinjoooon عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 10194 نه هر ماه پول بخوام میده بهم ولی خب بخاطر حرف خانواده میگم که نگن پول یارانه زو هنوز هیچی نشده میخور ... خب تو ب خانوادت بگو ميدهو كلا طوري رفتار كن ك دخالت نكنن توي ريزجزئياتتوقتي بهت پول ميده پس توي اين مسائل ريز نشو عزيزم
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 490 نفری ۳۰۰ ت دیگه چقده خودم روم نمیشد بگم خودش خرج میکرد چ خودم و ... میدونم عزیزم ولی بخاطر حرف خونه میگم وگرنه خودش هر ماه برام میزنه چند برابر یارانه میزنهولی میخوام بهش بگن یارانه رو بزنه که خانوادم بیینن میزنه و نگن نداد
انگورسیاهدونه عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 142 میدونم عزیزم ولی بخاطر حرف خونه میگم وگرنه خودش هر ماه برام میزنه چند برابر یارانه میزنهولی میخوام ... نیاز نیس خانواده بفهمه میتونی بگی بهم میده یارانتو
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 490 خب تو ب خانوادت بگو ميدهو كلا طوري رفتار كن ك دخالت نكنن توي ريزجزئياتتوقتي بهت پول ميده پس توي اين ... اخه سر یه مسئله پدرم با نامزدم سر لج افتاده همش دنبال بهونه هستش برای همین میگم بهش بگم که یارانه رو بزنه به کارتی که دست بابامه تا ببینن میزنن برای منم پول به کارت خودم میزنه
satinjoooon عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 10194 اخه سر یه مسئله پدرم با نامزدم سر لج افتاده همش دنبال بهونه هستش برای همین میگم بهش بگم که یارانه رو ... ب دل نميگيره اينو بگي؟
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 490 نیاز نیس خانواده بفهمه میتونی بگی بهم میده یارانتو باور نمیکنن باید خودشون ببینن تا باور کنن چند باری نامزدم کارت به کارت کرده ها ولی این دو سه ماه نهالانم چون سر مسئله ای که گفتم بابام شاکیه منم نمیخوام بهونه داشته باشن