2777
2789
عنوان

من‌موقع زایمان تنهام چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5202 بازدید | 222 پست
مادرم وسواس داره اصلا کار پرستار قبول نداره. به عمرش خدمتکار نگرفته . فکر می‌کنه نجس کار میکنن. ما ه ...

پرستار برا مامانت که نمیخواسته بپزه که حساس بوده برا تو بوده که انگار یتیم بودی واقعا.وقتی کار کسیو قبول نداری کار خودت باید درست باشه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستار برا مامانت که نمیخواسته بپزه که حساس بوده برا تو بوده که انگار یتیم بودی واقعا.وقتی کار کسیو ...

دیگه هرگز از مریضی و بی کسی بمیرم یا زایمان دیگه داشته باشم بهشون پناه نمی‌برم .. میمونم خونه خودم با پرستار و کارگر 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
برا بچه چیا بگیرمبرا خودمیه دختر هم دارم سوم ابتدایی میتونم رو کمکش حساب کنم‌بنطرتون

حتما پرستار بگیریا 

سهل انگاری نکنیا

یه خانمی همراه نداشت بعد زایمان از تخت خودش خم شده بود از تخت بچه ، بچه را برداره ، طفلک معصوم افتا ه بود از دستش مشکل جدی پیدا کرد بچه ای که کاملا سالم به دنیا اومده بود

ایشالله میگذره نمیدونم شاید شهر با شهر فرق داره .شهر ماکه دولتی بری هیچ کاری برات نمی‌کنند خصوصی هم ...

منم دولتی زایمان کردم. خدمات بیمارستان کمک نمی‌کردن. میگفتن به ما ربطی نداره اینجا بیمارستان خصوصی نیست.. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

سلام عزيزم منم تنهام با اين تفاوت كه سزارين سومم هست.

برادرم مريضي خيلي سختي داره و مامانم فقط دوسه ساعت ميتونه تنهاش بذاره قابل جابه جايي هم نيست. 

منم نگرانم چون سابقه ي افسردگي شديد دارم اما همين طور كه جلوتر ميرم سعي ميكنم با خودم كنار بيام و آرامش خودمو حفظ كنم. 

مادرشوهرمم اگر برم خونش به بهترين نحو پذيرايي ميكنه اما اخلاقش وحشتناك رو اعصابه مثلا نصفه شب مياد در اتاقو باز ميكنه چراغو روشن ميكنه ساعت خواب و بيداري ندارن چيزايي كه دوست ندارم رو تحميل ميكنن و…. 

بااين وجود اگر از قبل بهش فكر كني و راه حل در نظر بگيري به نظرم اينقدرا هم سخت نيست. فكرش بيشتر ترسناكه 

ان شاالله به خوبي و خوشي بگذره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

جون خودت اسی جان اصفهانی بگو بیام کمکت مثل خواهر بدون پول و هیچ چشم داشتی کمکت میکنم تو بیمارستان فق ...

منم اصفهانم ازش پرسیدم گفت مشهدم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

سلام عزيزم منم تنهام با اين تفاوت كه سزارين سومم هست.برادرم مريضي خيلي سختي داره و مامانم فقط دوسه س ...

حتما پرستار بگیر 

حتی شده رو بنداز به خواهری دوستی 

اما ابدا و اصلا تو بیمارستان و خونه تنها نباش

حتما پرستار بگیر حتی شده رو بنداز به خواهری دوستی اما ابدا و اصلا تو بیمارستان و خونه تنها نباش

همسرم هست قراره مرخصي بگيره 

مامانمم گفت هرجوري شده بيمارستانو ميام و بتونم در حد يك ساعت ميام سرميزنم بهت در طول روز 

اما همسرم كلا از اين مرداييه كه بلد نيست تو خونه كار كنه. و چون اولين باره همچين شرايطي دارم نگرانم خيلي

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است.