2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004608 بازدید | 15310 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این یازده سال نیست خیلی کمترهعکس دختر من که پارسال دکتر گفت بین ۱۰ و نیم یازده سال از این ...

اتفاقا رادیولوژیست هم گفت ۹سال و دوماه ولی نمی دونم چرا دکتر گفت ۱۱سال حالا اونم با قطعیت نگفت .دکتر گفت چون فلان استخون دیده میشه همون ۱۱سال در نظر  می گیریم 

سلام عزیزم به‌نظرم ادامه نده ، بعید می‌دونم سن استخوانی ش یازده باشه ، به نظرم سن استخوانی 12 و آمپو ...

سلام عزیزم من بچه خواهرم داره امپول میزنه برای پریود نشدن هر ماه، 9 سالشه، و از طرفی دکتر گفته همزمان باید امپول قد هم شروع کنی اگه نه بیش از 145 نمیشه، خیلی نگرانیم چون همین ماهی یکبار رو هم اذیت میشه و برای امپول قد اقدامی نکردیم ،خواستم ببینم تو تهران دکتری که عالی باشه و انلاین مشاوره بده میشناسی؟ 

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

ببخشید کدوم دکتر رفتید برای عکس مچ دست؟؟

میشه اینبار بپرسی برای پسرها سن بلوغ چنده

کسی میدونه سن بلوغ پسرها چنده

پسرم ده سال ونیمه موی زاید دراورده؟؟؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

وقتی ژن قد کوتاهی تو دخترتون هست جلوی روند رشد طبیعیش رو نگیر بزار عادی رشد کنه بخوای هورمون تزریق کنی بدن اون بچه رو نابود. کردی خدا لعنت کنه دکترایی ک فقط مدرک گرفتن و بس یزره وجدان و سواد ندارن 

اون بچه از وقتی تو شکم شما بوده و به بعد تولدش این ژن رو داشته و تغذیه شما در دوران بارداری و بعد بارداری و تغدیه خود بچه نود درصد تاثیر رو گذاشته روش چون ژن‌ها تاثیرشون در برابر تغدیه و سبک زندگی خیلی کمتره .همه چی دست به دست هم داده و شده روند رشد دختر شما 

حالا شما بیای این وسط دست ببری تو این روند و اختلال ایجاد کنی باعث تخریب سلولی و هورمونی و اون بچه میشی

اگر دکتر با وجدانی بود میگفت این چند سالی که وقت هست بچت ببند به پروتئین و حذف کن هرچی قند و شیرینی و پاستا و ماکارونی و مواد سوپر مارکتی و هروز آب قلم و گوشت و جگر بده.بعد می‌دیدی تاثیر قرص و آمپول بیشتره یا تغذیه و ویتامین ها

سلام عزیزم من بچه خواهرم داره امپول میزنه برای پریود نشدن هر ماه، 9 سالشه، و از طرفی دکتر گفته همزما ...

به دختر منم دیروز دکتر گفت که درکنار امپول توقف هورمون رشدهم بزنه اما من فعلا نمیزنم دوست ندارم بزنم همون یدونه میزنیم کلی بدن بچرو دستکاری میکنیم اینو فعلا نمیتونم قبول کنم بزنم دکترم میگه تاثیرش پنجاه پنجاه هست توسایتم دیدم کساییکه زدن سالانه یکسانت فرق رشد قدشون هست منکه نمیزنم فعلا توکل بخدا ببینم چی میشه

سلام عزیزم میخام تا یک ماه هیچ مکملی به دخترم ندم حتی ویتامین د چون از سه سالگی داره مصرف می‌کنه بدن ...

خوبه  فقط لبنیات بهش زیاد بده بخوره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......