2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004607 بازدید | 15310 پست
عکس دستش به نطرم به ۱۱ سال میخوره ‌ رحمش هم قشنگ معلوم دیگه کمتر ۹ ماه دیگه پریود میشهازمایش ها هورم ...

قبلا ازمایش هورمونهاش بالاتر بود ولی ایندفعه هورمونهاش خیلی پایینه به نظر من اشتباهه 

به نظرت امپول زدن فایده داره؟

تازه این عکس و سونو برای خرداد ماهه

مامانا من خیلی اتفاقی این تاپیک رو دیدم و گفتم‌که تجربه خودم رو در این مورد به اشتراک بگذارم تا شمار ...

عزیزم یه سوال دیگه فقط ضد بلوغ زدی یا هورمون رشد هم زدی همون که هرشب میزنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیی خدا خیرت بده خدا کنه همینطور باشه و مشکلی نباشه یه سوال دیگه ببخشید چون خیلی لاغره و ضعیف ببرم ...

برای لاغریش ببرش.‌فقط زینک رو سرخود و زیاد نده که بلوغ زودرس میاره. زینک شمشیرِ دو لبه ست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
قبلا ازمایش هورمونهاش بالاتر بود ولی ایندفعه هورمونهاش خیلی پایینه به نظر من اشتباهه به نظرت امپول ز ...

عزیزم اگه تو ذهنت یک درصد احتمال میدی که دل به آمپول بدی زودتر شروع کن به قول مامان مهرسا دوسه ماه دیگه میفته دور بلوغ که دیگه درمان ارزش نداره و اگرم بزنی باید هورمون رشد هم همزمان بزنی 

برای لاغریش ببرش.‌فقط زینک رو سرخود و زیاد نده که بلوغ زودرس میاره. زینک شمشیرِ دو لبه ست

من یه مدت بود یک روز در میان زینک دادم به دخترم الان که سنو دادم رحمش بزرگ شده با اینکه آمپول میزد یعنی بخاطر اونه؟

عزیزم شاید رشدش سرشتی باشه یهو رشد کنه

امیدوارم🥺براش دعا کن لطفا. دکترش هم مونده.‌اونم نمیدونه چرا رشد قدیش انقدر کمه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من یه مدت بود یک روز در میان زینک دادم به دخترم الان که سنو دادم رحمش بزرگ شده با اینکه آمپول میزد ی ...

طبق نظر دکتر،بله. زینک بلوغ رو بشدت جلو میندازه. هفته ای یکی دوتا بده کافیه

طبق نظر دکتر،بله. زینک بلوغ رو بشدت جلو میندازه. هفته ای یکی دوتا بده کافیه

دیگه نمیدم ده روزی هست که قط کردم هیچ تاثیری هم روی قدش نداشت کلا مکمل هاشو قط کردم حتی ویتامین دی ..یه ماه بدنش استراحت کنه بعد ویتامین د رو شروع میکنم و روزی یه کلسیم اونم نصفش میکنم تو دو روز در هفته بهش میدم

خدا بزرگه عزیزم انشالله نتیجه زحمات و استرس های که کشیدی میبینی ..

انشاا...🙏یک قل م قدش سوخت و به بلوغ رسید. حداقل این نسوزه.

البته تقصیر خودش بود. هررر کاری کردیم همکاری نکرد و درمان رو نصفه رها کرد

دیگه نمیدم ده روزی هست که قط کردم هیچ تاثیری هم روی قدش نداشت کلا مکمل هاشو قط کردم حتی ویتامین دی . ...

عالیه👌

انشاا...🙏یک قل م قدش سوخت و به بلوغ رسید. حداقل این نسوزه.البته تقصیر خودش بود. هررر کاری کردیم همک ...

دختر. منم تو تغذیه و ورزش خیلی اذیت می‌کنه ..دیگه آمپول که قط کردم ببینم کی پریود میشه و با چه قدی شما هم دعا کن برای دختر من

دختر. منم تو تغذیه و ورزش خیلی اذیت می‌کنه ..دیگه آمپول که قط کردم ببینم کی پریود میشه و با چه قدی ش ...

حتما گلم🙏  انشاا... هر دو مون به نتیجه برسیم♥️🩵

حالا قبل آزمایش هم یه آدامس خورد احتمال داره تو قندش تاثیر داشته باشه؟

نه خیلی تأثیر نداره شاید یکم قند بالاتر نشون بده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

قبلا ازمایش هورمونهاش بالاتر بود ولی ایندفعه هورمونهاش خیلی پایینه به نظر من اشتباهه به نظرت امپول ز ...

تو سنو هاش قشنگ مشخص ک رحمش هی بزرگتر شده .کاش ی دکتر دیگه میبردی ک خیالت راحت میشد ... به نظرم تا عید پریود میشه 

ولی باز میگم قدش کوتاه نمیشه الانم متوسط  اگ میخوای آمپول نزنی هم مرتب ورزش بفرستش و مکمل بهش بده شب زود بخوابه تا قدش بلند بشه بعد پریود قد بکشه 

ولی گفتی رشدش کنده حتما آزمایش هورمون رشد ازش بگیر

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......