2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008051 بازدید | 15400 پست
بعضی وقتها سینه جوانه نیزنه ولی خیلی سال ثابت میمونه یا دوباره محو میشهچون آزمایش هورمون بالا نرفته ...

سلام مامان مهرسا جان توی یکی دیگ از تاپیک هات برات کامنت گذاشتم جواب ندادی 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
من بهت قول میدم رها ۱۵ سانت رشد میکنه قول قول 😁

سلام عزیزم میشه تاپیکی ک عکس استخونی دخترتو گذاشتی چک کنی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدمت ولی مثل خواهر براتون احترام قایلم .خواهر دارم ولی اصلا نتونستم در مورد ناراحتیم برای دخترم با ...

سلام عزیزم می‌دونم قبلاً شرایط دخترت رو گفتی ولی دقیق یادم رفته ، میشه بازم شرایط دخترت رو دقیق  بگی ؟

فکر میکنم دخترم شرایط قبلی دختر شما رو داره 

دخترم ۸ سال ۷ ماه بود با قد ۱۲۷که حس کردم زیر نوک سینه سفت شده همون روز اول بودی که تغییر کرده بود رفتم دکتر سونو و آزمایش عادی بود بعد ۸ سال ۱۰ ماه سینه قشنگ جوانه زد قدش هم ۱۲۹ بود با سن استخوانی بین ۱۰ و نیم یازده سال 

دکتر گفت هورمون رشد و توقف بلوغ بزنم اگه نزنم قدش  ۱۴۸میشه که رفتم علایی تهران گفت نزن ، امروز  بعد از یکسال رفتم پیش دکتر قبلی ، دخترم الان دقیقا ۱۰ سالشه قدش هم ۱۳۷

چون دیدم سینه ش یهو بزرگ شد گفتم برم دکتر قبلی شاید تشخیص ش درست بود و باید جلوی بلوغ رو می‌گرفتم 

دکتر سریع عکس مچ دست نوشت ، سن استخوانی دخترم ۱۱و نیم بود دکتر گفت قدش بین ۱۵۲ تا ۱۵۴ میرسه و هنوز یکسال دیگه جا داره برای پریودی و گفت درمان ۳ سانت تاثیر داره ارزش نداره درمان انجام بدی 

سلام عزیزم می‌دونم قبلاً شرایط دخترت رو گفتی ولی دقیق یادم رفته ، میشه بازم شرایط دخترت رو دقیق بگی ...

سلام دختر منم شرایط و قدش مثل دختر شما بود سن استخوانش یکسال بزرگتر بود و دکترش میگفت خوبه 11 سال و 9 ماهگی باقد 149 پریود شد دخترم جهش نداشت و پریود شد سن استخوانش 13 تا 13 و نیم بود و گفتن 3 تا 4 سانت رشد میکنه الان تقریبا یکساله پریود شده و قدش 155 شده . انشالا دختر شما جهش رشد خوبی داشتە باشه قبل پریود 

سلام عزیزم می‌دونم قبلاً شرایط دخترت رو گفتی ولی دقیق یادم رفته ، میشه بازم شرایط دخترت رو دقیق بگی ...

الان هم پدیاموند و میدی به دخترتون؟ من 3 ماهه که میدم بهش ولی هر ماه 10 روز فاصله دادم 

سلام عزیزم میشه عکس مچ دست دخترتون رو بی زحمت بفرستین تا با عکس دخترم مقایسه کنم به من گفته بود ۱۱سال می خوام ببینم چقدر فرق داره

زیاد هم به حرف دکترا توجه نکنید انشاالله قد و اقبال بلندی داشته باشه

سلام دختر منم شرایط و قدش مثل دختر شما بود سن استخوانش یکسال بزرگتر بود و دکترش میگفت خوبه 11 سال و ...

پس بیشتر از اونی که دکتر گفته رشد کرده الحمدلله انشاالله چند سانت دیگه هم رشد می کنه

خدا نکنهپایدار باشی❤️من جای مادرش باشم استفاده نمیکنم همچین قرصی رو حتی بخاطر قد

عزیزم من دخترم رو پیش دکتر قیدرلو میبرم 

یکی از بهترین متخصص ها هستن 

دو ساله تحت نظره دخترم هر آزمایش و سونو و هرچی که فکرش رو بکنی انجام دادم 

الان به تشخیص دکتر لتروزول شروع کردم 

قطعا دکتر بهتر از من میدونه 

این آمپول هایی که خیلی ها میزنن هم کلی عوارض داره 

اگر اینجوری که شما میگی بخوایم فکر کنیم اصلا نباید بچه ها رو دکتر ببرم چون داروها همشون عوارض دارن 

وزنش چقدرهدختر منم سه سال سن استخوانیش بزرگتره

۳۵ کیلو 

قد و وزن دختر شما چنده؟ 

نگران قدش نیستی ؟ 

وقتی سه سال بزرگ‌تره خب به همون نسبت زودتر صفحات رشد بسته میشه و قدش کوتاه میمونه

الان هم پدیاموند و میدی به دخترتون؟ من 3 ماهه که میدم بهش ولی هر ماه 10 روز فاصله دادم

۴ ماه پشت سر هم به تجویز علایی دادم قدش از ۱۳۱ به ۱۳۷ رسید ولی دقیقاً سینه ش هم رشد کرد احساس کردم تاثیر آرژنین بود.

دختر شما در مرحله ی چند بلوغ بود که پریود شد؟ 

سلام عزیزم میشه عکس مچ دست دخترتون رو بی زحمت بفرستین تا با عکس دخترم مقایسه کنم به من گفته بود ۱۱سا ...

سلام عزیزم انشاالله همچنین گل دخترت 

باشه چشم خونه نیستم برم خونه تا بعداز ظهر برات ارسال میکنم 

سلام اختلاف سنیش با استخوانی ۱/۵ هست

بنظرم که حرف دکترا سندیت نداره و بیشتر میشه

ببین دکتر دخترم حرف خوبی زد

با وجودی که بهم گفت دکتر قبلی گفته ۱۵۵

بنظرم حتی ۱۵۰ هم شاید نشه

اما من و باقی دکترا تو بدن بچه ها نیستیم ما طبق اطلس ورفرنس هایی که اموزش دیدیم نظر میدیم ولی ممکنه همه چی تغییر کنه

الان دختر من ۳ سال اختلاف تقویمی با استخوانی داره

نمیدونم ۱۵۰ بشه یا بیشتر اما میدونم تمام تلاشم کردم براش

۳۵ کیلو قد و وزن دختر شما چنده؟ نگران قدش نیستی ؟ وقتی سه سال بزرگ‌تره خب به همون نسبت زودتر صفحات ر ...

خیلی نگرانم ولی کاری از دستم برنمیاد

پیش دوتا متخصص معروف رفتم جفتشون گفتن فعلا امپول نیاز نیست

حالا اخرین ویزیت دکتر گفت ماه بعد تصمیم میگیرم برای روند درمان

نمیدونم نتیجع بده چون درخوشبینانه ترین حالت سن استخوانی دخترم ۱۳ سال میشه