2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009444 بازدید | 15449 پست
منم شکم به آرژی پلاس هست.. دوبار دادم.. و دوتاشربت دیگ قبل تر دادم..ارژی پلاس ۶ ماه پیش دادم یهو سین ...

دکتر دومی ک من بردم دخترمو ال ارژنین نداد،گفتم چرا ؟گفت بنظرم خودش باعث بالا بردن سن استخوانیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 11 سال چرا بلوغ زودرس گفته؟

نه علاعم بلوغ از ۸ سالگی داشت.. تپل بود.. پشت گردنش تیره شده بود.. حوالی ۸ سالگی گفت بلوغ داره

موی زائد داشت.. خواهرم میترسه دیگ دکتر نمیبره.. تا ۱۱ سالگی ک پریود میشه

۳ماه بعد پریود شدن به اسرار من برد دکتر.. بهش گفت صفحه رشدش جا داره فقط ورزش کنه ک بازم والیبالش ادامه داد..

یادمه از بچگی طناب هم میزد

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

خب چرا بهش دادیشربت هایی که پلاس دارند معمولا زینک تو ترکیباتش داره

میگفتن برا قد خوبه منم دادم.. فکر نمیکردم اینطوری بشه.. لعنت به من

دوستامم به بچه هاشون میدادن..

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

نه علاعم بلوغ از ۸ سالگی داشت.. تپل بود.. پشت گردنش تیره شده بود.. حوالی ۸ سالگی گفت بلوغ دارهموی زا ...

پس مقاومت به انسولینم داره،مواظب باشید تپل نشه،خداروشکر ک ورزش دوس داره عالیه

میگفتن برا قد خوبه منم دادم.. فکر نمیکردم اینطوری بشه.. لعنت به مندوستامم به بچه هاشون میدادن..

خودتون رو سرزنش نکنید،هنوز تایید نشده این عامل

شمام نمیدادید مثل نقل و‌ نبات پزشکا میدن

عزیزم انشالله به ۱۶۰هم میرسه الان شما که کاری از دستت برنمیاد سعی کن یه مدت بیخیال باشی قول میدم اون ...

ممنون عزیزم براش دعا کنید  این یکسال واقعا عذاب کشیدم و یک لحظه نبوده که بدون فکر و خیال قدش باشم .فقط از این ناراحتم که پیگیر بودم و بیخیال نبودم ولی دکتر بی وجدان انگار نه انگار .

ممنون عزیزم زنده باشیمیدونم چقد استرس داری از مرداد تا حالا ک پریود شده چقد اذیت شدی .ولی سنش کمه مط ...

ندیدمت ولی مثل خواهر براتون احترام قایلم .خواهر دارم ولی اصلا نتونستم در مورد ناراحتیم برای دخترم باهاشون حرف بزنم چون هزار تا عیب رو دخترم میزارن و اینقد میگن کوتاهی که اعتماد بنفسی براش نمونه

ممنون عزیزم براش دعا کنید این یکسال واقعا عذاب کشیدم و یک لحظه نبوده که بدون فکر و خیال قدش باشم .ف ...

عزیزم با تمام وجود درکت میکنم چون خودمم همین نگرانی ها رو دارم به علاوه عوارض آمپول که تا عمر دارم نگران عوارضم.. انشالله تمام بچه ها اول سلامت باشن بعدش بخوبی قد بکشن دل ما مادرا شاد بشه

شک نکن تابحال نشده از چیزی که مطمین نیستم بگمببین نمیدونم خاطرتون هست یا نهاینجا گفتم خواهرزاده م ۱۴ ...

انشالله ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشی عزیزم ..ممنون از توضیحاتت و دلگرمی که بهم میدی