2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009886 بازدید | 15456 پست
دیگه قط میکنم..باشگاه هم میره البته چند وقته ترک کرده باید دوباره ببرم ..عزیزم نازایی درمان میشه ولی ...

عزمزمه من قشنگ درکت میکنم چه حالی داری آمپول ک قطع کردم ی استرسی گرفتم .چون حس میکردم دیگه هیچ کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم ولی خدا رو شکر هم قد کشید هم پریود ک فکر میکنی اون قد سخت نیست  برا بچها خیلی کم مث ما سنگین نیست ۲ ۳ ماه اول هر ۵۰ روز یبار میشن اونم جزئی 

نازایی هم حتی ۱ درصد قبولش ندارم

مهرسا هزار بار شکر پریودش از من مرتب تر شده هر ۲۶ تا ۲۸ روز ۲ بار سنو داده هر بار فولیکول بالغ داشته همه چیزش عادی

بخدا خودم تو این سن بودم یبار آرزو داشتم سیکلم منظم باشه همیشه خدا تنبلی تخمدان داشتم

حتی ۱۸ سالگی ازدواج کردم ۳ سال نازایی داشتم

این چرت و پرت ک آمپول نازایی میاره اصلا قبول ش ندارم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

انشالله عزیزم..پس دخترتون اصلا آمپول نیاز نداره اصلا براش نزنی ماها که آمپول زدیم مجبور بودیم بدین ب ...

من بهت قول میدم رها ۱۵ سانت رشد میکنه قول قول 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدااا یکی نشد بمن امید بده قول میدم قد ادلیا به ۱۶۰ میرسه حداقل😂😂😂

😂😂😂😂😅😅😅😅 انشالله اونم بلند میشه 

عزمزمه من قشنگ درکت میکنم چه حالی داری آمپول ک قطع کردم ی استرسی گرفتم .چون حس میکردم دیگه هیچ کاری ...

قربونت برم من مرسی ازت..اصلا نگران نازایی نیستم چون به هرحال هرجور شده درمان داره من خودم تنبلی تخمدان دارم ولی کلا سه ماه دارو خوردم و باردار شدم قلبش هم یه بار حامله شدن بدون دارو ..از عوارض های دیگه نگرانم و اینکه الان کلا سه حس عجیب دارم تورو خدا دعا کن دخترم تا سال دیگه پریود نشه 

دخترکوچکم ۹سال و ۸ماهگی گفت سینم درد میکنه دست گذاشتم انگار قلبم ازجا کنده شده الان یکی دوماهی هست د ...

عزیزم سونو تخمدان بگیرید اگر فعالیت داشته باشته تشخیص بلوغ میدن