2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009430 بازدید | 15449 پست
نمیدونم شابد هنوز خودش از بلوغ مطمعن نیستیا میخواد ۶ ماه زمان بده تا ببینه روند بلوغ کند یا سریع پیش ...

کاش دخترمنم ازاینا باشه که سه سال بلوغشون طول می‌کشه دخترفامیلمون داره میره کلاس هشتم هنوز پریودنشده ولی قدش 154 مامانش هم اصلا بهش نمی‌رسه اگه بهش می‌رسید الان 160به بالا بودنه تغذییش خوبه نه ورزش نه مکمل نه لبنیات هیچی

کاش دخترمنم ازاینا باشه که سه سال بلوغشون طول می‌کشه دخترفامیلمون داره میره کلاس هشتم هنوز پریودنشده ...

تجربه میگه همینا ک بیخیالن بچهاشون سالم ترن😃

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دکتر فقط ویتامین دی ۵۰۰۰۰ماهی یدونه داده بقیه مکمل ها رو خودم میدم اتفاقا امروز نوبت دکترش بود دو ...

منم هرچی به دکترش میگم مکمل بدم میگه نیاز نیست فقط اهن داده هفته ای ۳ عدد

خیلی دلم میخواد ال ارژنین بدم ولی میترسم 

اره عزیزم موی ضخیم مثل بدن خودمون برای بلوغه

نه گاهی بلوغ حساب نمیشه

نمونه ش دختر خودم

از ۸ سالگی موهای ضخیم روی بیکینی و زیربغل داره

ولی دکتر گفت برای بلوغش نیست

یه مشکل دیگه س( ازمایشات تکمیلی دادم)

بلوغ گفت اولین فاکتور جوانه سینه س

همینجا سرچ کردم دیدم واسه خیلی ها تجویز شده برای جلوگیری از بسته شدن صفحات رشد

لترورول برای تحریک تخمدان هست

حتی برای کسانی که دچار توده های خطرناک سینه هم هستند تحویز میشه من اولین باره میسنوم به بچه ها بدن