2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011043 بازدید | 15488 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم گرفته که آمپول رو قطع میکنم😓دختر قشنگم دختر کوچولوی من چقدر زود بزرگ شدی منو ببخش که سه سا ...

سلام عزیزم

دخترتون چند سالشه؟ قدش چقدره؟

با آمپول چقدر رشد کرد تو سه سال؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

آمپولی که بهتون داد اسمش،چی بود به دختر دوستمم داده بود اونم پریودم عقب افتاد و خب قدش الان شده ۱۶۰ و دوساله پریود شده سه ساله آمپول قطع کردن اسمشو بلد نیست بهم بگه میخواستم بدونم

سلام عزیزمدخترتون چند سالشه؟ قدش چقدره؟با آمپول چقدر رشد کرد تو سه سال؟

سلام عزیزم دخترم ده سال و نه ماهشه .‌‌..قدش۱۵۰ تو دوسال ونیم که آمپول زدم ۱۷سانت رشد کرد وقتی شروع کردم ۱۳۳ بود

سلام عزیزم دخترم ده سال و نه ماهشه .‌‌..قدش۱۵۰ تو دوسال ونیم که آمپول زدم ۱۷سانت رشد کرد وقتی شروع ک ...

خداروشکر دخترتون اوضاعش خوبه

یه خانمی میگفت دخترش بعد از پریود ۱۷ سانت قد کشیده و هنوز جای رشد داشت

دختر من همسن دختر شماست تقریبا

ولی خیلی کوتاه تره

دکتر براش آمپول ننوشته

آثار بلوغشم پیداست

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خداروشکر دخترتون اوضاعش خوبهیه خانمی میگفت دخترش بعد از پریود ۱۷ سانت قد کشیده و هنوز جای رشد داشتدخ ...

ممنون عزیزم.. انشالله دخترامون حسابی قد بکشن ..حتما سن استخوانی دخترتون متناسب با سن واقعی هست که آمپول نداده ..وگرنه سنش مناسب بلوغ هست

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

بزار بره بلشگا کم آمپول بزن ب بچه قدش کوتاه بمونه بهتره تا نازایی بگیره

بزار بره بلشگا کم آمپول بزن ب بچه قدش کوتاه بمونه بهتره تا نازایی بگیره

دیگه قط میکنم..باشگاه هم میره البته چند وقته ترک کرده باید دوباره ببرم ..عزیزم نازایی درمان میشه ولی قد کوتاه رو فقط تو همین زمان طلایی فرصت دارن