2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009794 بازدید | 15456 پست
خدای من یعنی بخاطر سن استخوانی بالاش ممکنه پریود بشهو قدش همون به زور ۱۵۰ بشهفقط موندم چرا بهش امپول ...

نه بخاطر سن استخوانیش پریود نمیشه بخاطر بلوغ ک شروع شده میگم

با سن استخوانی ۱۴ هم ممکن پریود بشن همه تو سن استخوانی ۱۲ سال پریود نمیشن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزممن قبلا مشکل دخترم رو گفتم اینجا،گفتن شبیه دختر شماست.دختر 8/2 ساله که سن استخوانیش 11 هست ...

سلام عزیزم

من خیلی وضعیتش رو تایپ کردم

حتی همین دوروز پیش فکر کنم ندیدید

ولی باز مینویسم

دخترم یکی دوماه مونده به ۸ سالگی متوجه موهای زایدش شدم ۸ سالگی بردمش متخصص غدد

عکس مچ دست۱۱ سال

قد ۱۳۰ وزن ۳۵

ازمایشات هورمونی کاملا عادی

دکتر کفت مهمترین فاکتور جوانه سینه هست فعلا تحت نظر باشه

اما قد نهایی ۱۵۵ بیشتر نمیشه با وجودی که خودم ۱۶۷ همسرم ۱۸۶ هست

یک سال هر سه ماه بردم و فقط چک شد

تا دکتر خودش که متخصص تغذیه هست مرجان شکیبا رو معرفی کرد

۹/۵ رفتم موهای زیربغل راستش کامل پر بود همینطور بیکینی

ازمایشات هورمونی مخصوص داد

سن استخوانی۱۲ قد ۱۳۶ وزن ۳۸

دکتزش گفت فعلا وزنش بیار پایین چون سینه هنوز جوانه نزده و اقرار کرد همچین موردی رو ندیده

هرسه ماه میبرم

و اخرین بار گفت شهریور عکس جدید میگم بگیری تا تصمیم گیری بشه برای روند درمان دارویی

الان وضعیت دخترم

وزن ۳۷ و قد ۱۴۰ تقریبا ..سن ۱۰ سال  و ۳ ماه

نه بخاطر سن استخوانیش پریود نمیشه بخاطر بلوغ ک شروع شده میگمبا سن استخوانی ۱۴ هم ممکن پریود بشن همه ...

نمیدونم چیکار کنم درسته مهمترین فاکتور سلامتی هست اما خیلی برام سخته خودم ۱۶۷ باشم دخترم ۱۵۰😔😔

و جالب اینکه بی تفاوت نبودم پیگیری کردم اما دوتا متخصص برام نتونستن کاری کنن

گاهی میگم ای کاش پیش یه متخصص دیگه هم میرفتم

نمیدونم چیکار کنم درسته مهمترین فاکتور سلامتی هست اما خیلی برام سخته خودم ۱۶۷ باشم دخترم ۱۵۰😔😔و جا ...

واقعا درسته ..ماشالله خودت بلندی حیف انگار ژن بلندی از شما ارث نبرده .حالا باز مونده تا آخر بلوغ قد نمیشه پیش بینی کرد شاید ۱۶۰ برسه متوسط بشه

واقعا درسته ..ماشالله خودت بلندی حیف انگار ژن بلندی از شما ارث نبرده .حالا باز مونده تا آخر بلوغ قد ...

حالا من کوتاه ترین عضو خانواده م

خواهرم ۱۶۹ و ۱۷۲ هستن

یعنی اگر ۱۶۰ بشه من از خوشحالی سکته میکنم

حالا من کوتاه ترین عضو خانواده مخواهرم ۱۶۹ و ۱۷۲ هستنیعنی اگر ۱۶۰ بشه من از خوشحالی سکته میکنم

انشانه ک رشد میکنه من اینجوری حساب کردم هر سال استخوانی ۶ سانت رشد داره

اگ تا ۱۶ سالگی صفحات رشدش باز باشه انشالله رسد میکنه

بعضی ها ۱۴ سالگی بسته میشه بعضی ها تا ۱۷ سالگی باز  چون هنوز پریود نشده خدا کنه ک دیرتر بسته بشه

انشانه ک رشد میکنه من اینجوری حساب کردم هر سال استخوانی ۶ سانت رشد دارهاگ تا ۱۶ سالگی صفحات رشدش باز ...

مگه نباید جهش رشدی داشته باشه؟

ادل دقت کردم سالی ۴-۵ سانت رشد داره

دکترشم میکفت این خوبه که رشدش کنده

درحالیکه من فکر میکردم بده

هرچیم اصرار دارم بهش ال ارژنین بدم میگه تاثیر نداره

میترسم سرخود بدم صفحاتش زودتر بسته بشه

ولی من خودم بعد پریود که ۱۴ سالگی بود خیلی قد کشیدم

مگه نباید جهش رشدی داشته باشه؟ادل دقت کردم سالی ۴-۵ سانت رشد دارهدکترشم میکفت این خوبه که رشدش کندهد ...

بله جهش رشدش باید از الان شروع بشه ولی خوب طبق تجربه خودم میگم جهش رشدش سن استخوانی هم زودتر بالاتر میبره 

میدونمی منظورم سن استخوانیش ک ۱۱ سال بود قد ۱۳۰ بود 

۱۲ سال بود قد ۱۳۶. ... اگ اینجوری پیش بره  سن استخوانی ۱۳ سال بشه ۱۴۳.    ۱۴ سال ۱۴۹

۱۵ سال  ۱۵۵

بله جهش رشدش باید از الان شروع بشه ولی خوب طبق تجربه خودم میگم جهش رشدش سن استخوانی هم زودتر بالاتر ...

پس نظر دکتر اولش درست درمیاد که ۱۵۵ میشه نه بالاتر

اگر امپول میزدن چی ممکن بود شرایط تغییر کنه؟

سلام عزیزم مرسی.نه ببین صدرصد ۳ سانت دیگه قد میکشه مطمعن باش من همون اولش هم گفتم زیر ۱۵۸ نمیشهسال ا ...

امیدوارم به همه آرزوهات برسی هر بار نا امید میشم میام اینجا و با حرف های شما کلی امیدوار میشم .وای خدایا یعنی امکان داره به 158 برسه .دعا کنید براش که 3 سانت هم رشد کنه 

سلام دوستان.. مامان مهرسا جان و زندگی جاندخترم ۱۱ تیر ک دکتر بردم..‌اینجا گفتم، الان دخترم ۸سالو ۵۰ ...

سلام عزیزم به نظرم بزار آبان آخه تعغیرات بدن و هورمون ها خیلی سریع تعغیر نمیکنن  بعد چند ماه تعغیرات مشخص میشن

پس نظر دکتر اولش درست درمیاد که ۱۵۵ میشه نه بالاتراگر امپول میزدن چی ممکن بود شرایط تغییر کنه؟

شاید تا ۱۶۰ هم برسه اصلا نمیشه صدرصد چیزی گفت ولی خوب بین همین عددهاس

راستش چون بلوغ زودرس نیست دقیق نمیدونم  ولی آمپول ک میزنی اون مدت سن استخوانی تغییر نمیکنه یا خییلی کم جلو میره. اگ موقعی ک سنش ۱۱ بود تزریق می‌کرد شاید بلندتر میشد