2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15467 پست
سلام دوستان.. مامان مهرسا جان و زندگی جاندخترم ۱۱ تیر ک دکتر بردم..‌اینجا گفتم، الان دخترم ۸سالو ۵۰ ...

سلام عزیزم. دقیقا سن دختر من ک بلوغ ش شروع شد قدش هم خوبه یکم تپل .من هم ۱سال و نیم بعد جوانه زدن سینه آمپول زدم. اشکال نداره بزار تا آبان ماه شاید اصلا خودش بلوغ ش کند پیش رفت نیاز ب دارو نباشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

امیدوارم به همه آرزوهات برسی هر بار نا امید میشم میام اینجا و با حرف های شما کلی امیدوار میشم .وای خ ...

عزیزم انشالله به ۱۶۰هم میرسه الان شما که کاری از دستت برنمیاد سعی کن یه مدت بیخیال باشی قول میدم اون تایم رشد می‌کنه من سه ماه خودمو کشتم برای دخترم دریغ از یک میل سه ماه بعدی واقعا بیخیال شدم سه سانت رشد کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم به همه آرزوهات برسی هر بار نا امید میشم میام اینجا و با حرف های شما کلی امیدوار میشم .وای خ ...

ممنون عزیزم زنده باشی

میدونم چقد استرس داری از مرداد تا حالا ک پریود شده چقد اذیت شدی .ولی سنش کمه مطمعن باش رشد میکنه بلندتر میشه این ۶ ماه خییلی مهم حسابی تقویت ش کن بعدش یکم رشد کندتر میشه ولی باز در حد ۱ یا ۲ سانت رشد داره 

از خدا میخام که حرف شما و مامان مهرسا درست باشه 🥲

شک نکن 

تابحال نشده از چیزی که مطمین نیستم بگم

ببین نمیدونم خاطرتون هست یا نه

اینجا گفتم خواهرزاده م ۱۴سالشه ولی هنوز پریود نشده قدش نهایت ۱۵۰ باشه مادرش ۱۷۱ ولی پدرش کوتاهه فکر کنم ۱۷۴ این حدودا چون تقریبا هم قد با خواهرم

خواهرم تماس گرفت که دخترش بالاخره پریود شد، منم فکر میکردم کوتاه بمونه

اینجا عنوانش کردم دوستان بدونن زودپریود شدن دلیل بر کوتاه موندن نمیشه، چون خواهرزاده م دیرپریود شد ولی قدش کوتاه موند

شاید بعد شش هفت ماه دیدمش شوک شدم

تقریبا هم قد من شده بود

من خیلی دیدم که بعد پریود قد کشیدن

یکیش خودم

در مورد دختر گلت یقین دارم بالای ۱۶۰ میشه

یه روز میاد منو تگ میکنی اگر عمرم به دنیا باشه میگی دخترت ۱۶۰ رد کرده تازه چه بسا بالاتر باشه حتی ۱۶۵

انشانه ک رشد میکنه من اینجوری حساب کردم هر سال استخوانی ۶ سانت رشد دارهاگ تا ۱۶ سالگی صفحات رشدش باز ...

از دکتر رادیولوژیست ک پرسیدم گفتن تا سن استخوانی 15- 16 رشد قدی دارن

شاید تا ۱۶۰ هم برسه اصلا نمیشه صدرصد چیزی گفت ولی خوب بین همین عددهاسراستش چون بلوغ زودرس نیست دقیق ...

خیلی جالبه این دکتر ک من میبرم بهترین دکتر اینجاست از کل جنوب کشور میان پیشش 

بعد ک بهش گفتم امپول بزنیم گفت خب دخترت علایم بلوغ نداره ک بزنیم،و گفت تاثیری رو سن استخوانی نداره

گفتم عکس از زانو بگیرم اونم گفت برا رشد فقط عکس از مچ میگیرن از زانو نه،که این مورد رو از دکتر ؟ ک تهرانه شنیدم.عکس الان مچشم خودم گرفتم وگرنه شاید نمیگفت بگیر و نمیفهمیدیم.نمیدونم چکار کنم.

خدای من یعنی بخاطر سن استخوانی بالاش ممکنه پریود بشهو قدش همون به زور ۱۵۰ بشهفقط موندم چرا بهش امپول ...

الان دیدم متنتون رو،دکتر منم میگفت وقتی علایم ظاهری نداره چرا امپول بدم،ینی ملاک فقط جوانه سینه هست ک دخترم اصلا نداره دکتر سونو گفت از الان ک تخمدان فعالیت خیلییی کمی داره تا پریود گاهی دو سال طول میکشه،امیدوارم دکتر تعویق بلوغ رو شروع کنه.من دارم دیوانه میشم

نه نمیدونم چرا جفت دکترایی که بردم گفتن فعلا نیاز نیستشاید فکر میکردن تاثیر نمیکنه

حالا جواب ازمایشم بیاد میبرم ی دو جا دیگ ولی خب تو تحقیقات همین دکتر بهترین بود مگه اینک شهر دیگ ببرم

از دکتر رادیولوژیست ک پرسیدم گفتن تا سن استخوانی 15- 16 رشد قدی دارن

اصلا دقیق نمیشه گفت از ۱۴ تا ۱۷  برا هر کسی فرق داره

الان دیدم متنتون رو،دکتر منم میگفت وقتی علایم ظاهری نداره چرا امپول بدم،ینی ملاک فقط جوانه سینه هست ...

دقیقا بمنم همینو گفتن

گفتن بلوغ زودرس نداره که تعویق بلوغ بدیم

فقط موندم سن استخوانیش چرا سه سال بزرگتره

هرچیه یه مشکلی تو غددش بود که هم زیربغل راستش و هم بیکینش یهو موی زاید دراورد و سن استخوانی بالا رفت

ولی جفتشون تاکید داشتن وزنش یا پایین بیاد یا بالاتر نره اگر نمیتونه لاغر کنه

طفلک من از  ترس اینکه ورزش نکنه راضیه غذا نخوره

حالا جواب ازمایشم بیاد میبرم ی دو جا دیگ ولی خب تو تحقیقات همین دکتر بهترین بود مگه اینک شهر دیگ ببر ...

دکتری که الان میبرم خیلی عالیه و به شدت شلوغ

تا برادرزاده م بردم همون ویزیت اول گفت باید درمان ضدبلوغ شروع کنیم

خودم حس میکنم دکترا پیش خودشون میگن چه امپول بزنه چه نزنه این قدش بلند نمیشه 

سن استخوانی اخه مهمهحتما جا داشته هنوز

بله همینطوره

خواهرم اصلا مثل من نیست

هرچی میگفتم پیگیر شو کوتاه نمونه ۱۴ سالشه پریود نشده خوب نیست خیلی کوتاه مونده

میگفت مادرمون حساس نبود هرسه بلندیم

دختر منم بلند میشه نکران نباش

تو حساس شدی دخترت کوتاه میمونه بیخیال شو قد میکشه

ولی دلم طاقت نمیاره😔