2777
2789

کارم درسته یعنی ؟

تپل نیست وزنش زیاد نیست

ولی لباس پوشوندن بهش خیلی سخته دستش یکم گیر کنه تا دوساعت گریه میکنه بعد زیر دکمه نباشه میره بالا پهلوهاش سرما میخوره 

شلوار سایز صفر و لباس یک کاملا اندازشه و دو هم یکم بزرگه 

شروع کردم ۳ میپوشونم تا زانوهاش میرسه گشاده خیلی و پوشوندنش راحته فقط خیلی شلخته میشه 

میخواستم یکم لباس و... بخرم واسه زمستونش میخوام سایز ۴ بگیرم از چه سایتی خرید کنم.؟

سایز 4 دیگه برای بچه یک ساله است 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من همیشه بزرگ تنش میدادم. گناه داره بچه لباس تنگ بپوشه حالا برای بیرون یا مهمونی میتونی سایز مناسبتر تنش بدی اما تو خونه راحت باش. خونه فامیل نزدیکم همینطور

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار عجیبی کردی 😄😄 سایزش الان یک یا دو هست قاعدتا وقتی میخوای لباس بپوشونی باهاش حرف بزن ناز و نوازشش کن دستشو حرکت بده در حد یه فشار کوچولو که وارد استین بشه که دیگه قشقرق راه نمیندازه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

برای لباس پوشاندنش استین رو تا ته بچرخون ودستتو بکن داخل استین ودست بچرو بگیر و از استین بیار بیرون .پاهم همینطور 

بادی بگیر از زیر پاش دکمه بذار پهلوهاشو بگیره.دکمه دارهم سرش اذیت نشه 

اما بچه تو لباس اندازه بپوشون بزرگتر بشه عادت به راحتی داره ونمیتونه لباس اندازه بپوشه