2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009636 بازدید | 15454 پست
باشه چشم عزیزم.. ممنونم ک هستیدخدا خیرتون بده..سن استخوانی سریع جلو نمیره؟بنظرتون اشکال داره عکس مچ ...

نه نگران نباش این چند ماه ک یهو زیاد نمیشه

بزار اینجوری دستت میاد ک بلوغ ش سریع پیش میره یا کند

عکس هم زیادش خوب نیست ممکن الان بگیری دکتر آبان ماه بگه تکرار کن   بفرستش باشگاه تا بلوغ ش تاخیر بیفته

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن تابحال نشده از چیزی که مطمین نیستم بگمببین نمیدونم خاطرتون هست یا نهاینجا گفتم خواهرزاده م ۱۴ ...

دقیقا خواهر زاده منم.. شاید قدش ۱۵۲ بود ک پریود شد.. ۱۱ ساله بود.. تپل هم بود.. قبلا هم دکتر برده بود گفته بود بلوغ زودرس.. خواهرم از شدت ناراحتی ولش میکنه و دکتر نمیره..

فقط میفرسته کلاس والیبال 

باباشم هم قد خواهرمه حوالی ۱۶۶ یا حتی کوتاهتر

الان دخترخواهرم ماشاءالله ۱۶۷ هست.. لاغر هم شد وقتی قد بلند شد..الانم ۱۴ سالشه

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

ببینید من دخترم نزدیک ۸ سالگی یهوپهن شدسرش عرق میکردمدام شامپو تغییر میدادمیه درصد ذهنم به بلوغ نرفت ...

دختر من یهو پوست و موهاش شدید خشک شد

من طب سنتی قبول دارم،اینا نشونه سودا بالاست ک استخوان سازه،میخوام طب سنتی هم ببرم

ببینید من دخترم نزدیک ۸ سالگی یهوپهن شدسرش عرق میکردمدام شامپو تغییر میدادمیه درصد ذهنم به بلوغ نرفت ...

منظورتون از سر داغ چیه

دخترم از بچگی همیشه سرش داغه،بقیه گاهی فکر میکردن تب داره

دقیقا بمنم همینو گفتنگفتن بلوغ زودرس نداره که تعویق بلوغ بدیمفقط موندم سن استخوانیش چرا سه سال بزرگت ...

والیبال بفرست.. ورزشی هست ک جمعی انجام میشه و بچه ها دوست دارن.. دخترمن هم تنبل بود.. الان عاشق والیبال شده خداروشکر

خدای من ۷/۵ ساله مگه میشهسونو تخمدان ندادن ولی اینبار برم میگم براش بنویسه چون یه سال بیشتره ترشحات ...

منم شکم به آرژی پلاس هست.. دوبار دادم.. و دوتاشربت دیگ قبل تر دادم..

ارژی پلاس ۶ ماه پیش دادم یهو سینه رشد کرد.. قبلش عادی بود

والیبال بفرست.. ورزشی هست ک جمعی انجام میشه و بچه ها دوست دارن.. دخترمن هم تنبل بود.. الان عاشق والی ...

به هیچ عنوان والیبال دوست نداشت

از ورزش و فعالیت فراریه

بسکتبال دوست داشت که سمت ما یکی بود مربیش رفته ورزشهای رزمی جایگزین کردند

دقیقا مثل دختر منوزنش چقدرهدخترم الان چندمیل داره یا ۱۴۰ولی ۸/۲ ماه که بردم دکتر ۱۳۰ بودیعنی در عرض ...

27-29 کیلو متغیره،

ببخشید شاید گفتید قبلا ولی یادم میره دخترتون الان چند سالشه سن واقعیش؟سن استخوانیش اخرین بار کی عکس گرفتین و چند بوده؟بعد دکتر فقط مکمل داده؟کار خاصی برا این سن استخوانی نکرده؟