2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010398 بازدید | 15474 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم گرفته که آمپول رو قطع میکنم😓دختر قشنگم دختر کوچولوی من چقدر زود بزرگ شدی منو ببخش که سه ساله دارم اذیتت میکنم ..چقدر قوی بودی هر دفه که آمپول زدم برات بخاطر اینکه من ناراحت نشم صدات در نیومد چقدر مامان رو درک کردی تمام وجودم به فدای یه تار موهات چقد امشب من بغض و غم دارم😭😭😭😭😭

سلام عزیزم مرسی.نه ببین صدرصد ۳ سانت دیگه قد میکشه مطمعن باش من همون اولش هم گفتم زیر ۱۵۸ نمیشهسال ا ...

سلتم سلام عزیزم خوبی مامان مهرسای عزیز؟این موضوع برای همه بچه ها همینه واقعیت داره یعنی سال اول بین۶تا۱۰سانت وسال دوم بین ۳تا۶سانت

نه دیگه نمیزنم ..یعنی قط کنم همون رشد قبلی رو داره یا تو استپ میمونه

نه دیگه اگه قطع کنید شروع به رشد می کنه اگه اشتباه نکنم مامان مهرسا هم می گفت اخرای درمان آمپول جلوی رشد مهرسا جان رو گرفته بود دیگه مجبور شدن قطع کنن نگران نباش دخترتون جا برای رشد داره ولی فرصت رو از دست ندین دیگه آمپول به بدنش جواب نمیده انشاالله قد و اقبال بلندی داشته باشه توکل به خدا

ممنون عزیزم سلامت باشی. خوبه ماهی نیم سانت هم عالی ولی قدش الان به نطرم خیلی خوبه . دکتر تا کی آمپو ...

ایندفعه پرسیدم گفت تا پایان ۱۱سال میشه ادامه داد ولی باید ببینیم تا کی جواب میده اگه قدش استپ کنه دیگه ادامه نمی دیم

عزمزم شربت کلسیم اصلا قطع نکن نهایت ۱ هفته استراحت بده چون با آمپول بدنش کمبود کلسیم میگیره هم خوب ...

آره دقیقا امروز دیدم کف دستش پوست پوست شده احتمالا کمبود کلسیم گرفته چون به لبنیات هم لب نمی زنه حتما میدم بهش

ندیدمت ولی مثل خواهر براتون احترام قایلم .خواهر دارم ولی اصلا نتونستم در مورد ناراحتیم برای دخترم با ...

ممنونم عزیزم من که کلا خواهر ندارم همه تون مث خواهر برام عزیزین  دوست ندارم اصلا از این تاپیک برم انقد به همه تون وابسطه شدم .😍😍😍😍

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلتم سلام عزیزم خوبی مامان مهرسای عزیز؟این موضوع برای همه بچه ها همینه واقعیت داره یعنی سال اول بین۶ ...

اره من شاید برا ۱۰ تا بچه‌ای خودمون ک الان تو بلوغ ن نگاه کردم یا بچه‌ای نی نی سایت. ۸۰ درصد شون بعد پریود کم کم ۱۰ سانت رشد کردن

آره دقیقا امروز دیدم کف دستش پوست پوست شده احتمالا کمبود کلسیم گرفته چون به لبنیات هم لب نمی زنه حتم ...

خیلی باید لبنیات بخوره منم ی مدت کم محلی کردم یکی دندون هاش جلوش پوسیده شد