2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010314 بازدید | 15472 پست

مامان مهرسا جون آمپول رو دیگه نمی‌زنم چون اگه میزدم الان باید می‌خریدم دوشنبه نوبت امپولشه..نظر خودم اینه دکتر نبرم دیگه خودت دکترا رو میشناسی فقط بلدن ناامید بکنن .. نظر شما چیه؟ نبرم  خودم مکمل بدم ..نظر شما برام مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم شهریور عکس انداختم پارسالگفت سه ماه دیگه بیا میگم عکس بندازی

آها پس سالی یک بار خوبه ..چون زیادیش اشعه داره و خطرناکه براشون من کلا ۴ باز گرفتم دکتر احمقش در عرض ۹ ماه ۳ بار عکس خاست

آها پس سالی یک بار خوبه ..چون زیادیش اشعه داره و خطرناکه براشون من کلا ۴ باز گرفتم دکتر احمقش در عرض ...

منم ۴ بار گرفتم

دوبار به فاصله یک ماه

نگران نباش انشالله چیزی نمیشه

امیدوارم اینهمه استرس کشیدیم نتیجه خوبی ببینیم

منم ۴ بار گرفتمدوبار به فاصله یک ماهنگران نباش انشالله چیزی نمیشهامیدوارم اینهمه استرس کشیدیم نتیجه ...

پناه بر خدا عزیزم ولی واقعا برای بچه های که آمپول میزنن اگه قدشون زیر ۱۶۰ بشه ظلمه من آمپول رو دیگه نمی‌زنم استرسم از الان شروع شد 😢

جفت دکترا اعتقاد داشتن بلوغ شروع نشده ولی علتش مشخص نشد چرا سه سال اختلاف سن استخوانی داشتدو ماه پیش ...

انشالله ک ثابت میمونه .حالا که جوانه زده رشدش هم بیشتر میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا جون آمپول رو دیگه نمی‌زنم چون اگه میزدم الان باید می‌خریدم دوشنبه نوبت امپولشه..نظر خودم ...

من بودم ک چند ماه قبل قطع میکردم .بزار ش تا روند بلوغ ش شروع بشه تا سال دیگه هم ۶ ۷ سانت رشد میکنه  بعد پریود هم باز رشد میکنه. من ک با قد ۱۴۸.۵ آمپول قطع کردم 

تا الان خدا رو شکر کلی قد کشیده 

سنش هم خوبه دیگه تو ۱۱ ساله تا پریود بشه هم نزدیک ۱۲ سال میشه

فعلا کلسیم قطع ش نکن چون اثر آمپول بعد قطع هم تو بدنش میمونه‌ همین تقویتی ها رو هم بهش بده ورزش هم کنه

دیگه ببینیم کی پریود میشه

دکتر ک کاری نمیکنه براش فقط خودت ک شک داشتی آمپول تا پاییز ادامه بدی یا نه برا این گفتم نظر اون هم بپرسی ک خدایی نکرده مشکلی نباشه

چند سال دنبال دوا درمان باشی کلی آمپولو استرس و عوارض ..آخر سر هم به ۱۶۰ نرسن خیلی ظلمه بخدا

من مطمئنم ۱۶۲ تا ۱۶۵ میشه

بنظرم تو بهترین تایم قطعش کردیشک نکن حرف من یادت بمونه دخترت بالای ۱۶۰ میشه

سلام عزیزم

من قبلا مشکل دخترم رو گفتم اینجا،گفتن شبیه دختر شماست.دختر 8/2 ساله که سن استخوانیش 11 هست.از سال پیش که عکس گرفتم یک سال هم سن استخوانی بالا رفته.از علایم بلوغ فقط موی زیر بغل داره،امروز سونو داد و گفت ی علایم خیلی کمی از فعالیت هست ینی کاملا اولشه.با متر دکتر الان 133/7 هست و وزن 28.ازمایش هورمون رشد هم داد ک جوابش چند روز دیگه هست.خواستم بدونم شرایط دختر شما چطوره،چکارا براش انجام دادید،دکتر چ کرده؟سن وزن قدش چقدره الان

سلام دوستان.. مامان مهرسا جان و زندگی جان

دخترم ۱۱ تیر ک دکتر بردم..‌اینجا گفتم، الان دخترم ۸سالو ۵۰ روزشه تقریبا و سینه جوانه زده 

قدش هم ۱۳۳ و وزن ۳۵و۶۰۰

رژیم و ورزش والیبال فرستادم.. وزنش ۳۳و۸۰۰ شده

دکترش گفت ۴ ماه بعد ک میشه ۲۰ آبان ،عکس مچ دست چپ و سنو آماده کنم  ببرم پیشش..

خودم نگران بودم برا ۱۹ مرداد دوباره نوبت گرفتم ک آماده کنم ببرم.

حالا بنظرشما بزارم ۴ماه بعد ک میشه ۲۰ آبان سنو و آزمایش انجام بدم ببرم یا اینکه همین مرداد ببرم؟؟؟

نمیدونم چکار کنم....

دکترش دکتر مشهور و خوبی هست..

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

انشالله ک ثابت میمونه .حالا که جوانه زده رشدش هم بیشتر میشه

خدای من 

یعنی بخاطر سن استخوانی بالاش ممکنه پریود بشه

و قدش همون به زور ۱۵۰ بشه

فقط موندم چرا بهش امپول ضد بلوغ ندادن که اینهمه من استرس نکشم