2777
2789
عنوان

چرا به کار اشتباه نزدیک هم نشیم یا

123 بازدید | 9 پست

زمینه اش رو برای بقیه فراهم نکنیم. 

من تجربه خودم بهم ثابت کرده وقتی زمینه اشتباه رو برای بقیه فراهم می کنیم حتی خودمون هم مرتکبش نشیم،اثرش رو می‌زاره تو زندگیمون 

مثلا من متوجه شدم یه آقایی در اقوام مثلا چشم چرونه به شدت و حتی با عکس پروفایل هم کار داره! 

شاید من یه عکس معمولی بزارم اما وقتی میدونم اون می بینه و... اثرش رو میزاره تو زندگیم. 

واسه همین تنظیمات رو جوری باید بزاری که مثلا چند تا افراد خاصی که میخوای ببینن فقط... 

یا مثال های دیگه...

اینا رو اینجا نوشتم اول برای یادآوری به خودم💙

طرفدار حق و عقلانیت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخوای اینجوری فکر کنی دیگه نمیتونی زندگی کنی!

مگه ما باید خودمون بکشیم بخاطر ذهن خراب و مریضی جنسی بقیه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

خب در این صورت ما اصلا نباید از خونه در بیایم

چون جامعه پر مریض هاییه که گونی هم بپوشی براشون مهم نیس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببخشید ولی من به کتفمم نیس . هر عکسی بخوام می زارم پروفایل بدون شال و گاهی دستامم تا آرنج معلومه.نظر ...

نظر بقیه یک حرف اثر بقیه حرف دیگه. حالا اون مثال بود. در کل گاهی ما با کارهامون زمینه آسیب دیگران رو هم فراهم می کنیم. 

طرفدار حق و عقلانیت💙