2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006866 بازدید | 15380 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امروز با متر ساختمانی همون فلزی ها قد دخترم و اندازه گرفتم 155 بود یعنی واقعا با قدسنج به ...

متر ساختمانی دقیق ترین متر  شاید متر بهداشت دقیق نباشه ولی متر ساختمانی خطا نداره

خدا رو شکر ۶ سانت قد کشیده خیلی خوبه

معلوم قد میکشه تا ۶ ماه دیگه شاید ماهی نیم سانت رشد کنه. بعدش دیگه کمتر میشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

متر ساختمانی دقیق ترین متر شاید متر بهداشت دقیق نباشه ولی متر ساختمانی خطا ندارهخدا رو شکر ۶ سانت ق ...

خیلی ممنون انشلا همه بچه های این تایپک و مهرسا جان قدشون حسابی رشد کنه و نگرانی ما هم تموم بشه. خداکنه دو سه سانت دیگه هم رشد کنه چون دوستاش خیلی قد بلندن 

سلام من دختر من نرمی مفاصل و پوکی استخوان داره الآنم که قدش کوتاهه از طرفی کمبود کلسیم تو خونش خوبه ...

سلام

قرص کلسیمر و امتحان کن. ویتامین k2  داره. ک جذب کلسیم خیلی بالا میبره ویتامین دی شو هم چک کن شاید کمبود ویتامین دی داشته باشه

خیلی ممنون انشلا همه بچه های این تایپک و مهرسا جان قدشون حسابی رشد کنه و نگرانی ما هم تموم بشه. خداک ...

انشاالله  به امید خدا

درکت میکنم والا بچه‌ای این دهه خیلی بلندن  مهرسا متوسط روبه کوتاه جمع. همه بالا ۱۶۵ قد دارن  دوستاش همه قد کشیدن  چند وقت پیش یکی بچه‌ای کلاسش دیدم قشنگ بالا ۱۷۰ بود 

ال گلوتامین رو دکتر رضایی بمن گفت بگیرم منتها آلمانیش رو ولی من تهیه نکردم که بعد از قطع امپول ها او ...

دکتر رضایی برای دختر منم نوشته ولی  هنوز نگرفتم نمیدونم برای چیه و چه نوع مکملیه

انشاالله به امید خدادرکت میکنم والا بچه‌ای این دهه خیلی بلندن مهرسا متوسط روبه کوتاه جمع. همه بالا ...

دقیقا همینطوره ولی مهرسا هم خیلی خوبه. دختر من 6 سانت قد کشیده حتما دختر شما بیشتر رشد میکنه چون سن استخوان دخترم بزرگتره و از اول هم رشدش خیلی کند بود. 

دقیقا همینطوره ولی مهرسا هم خیلی خوبه. دختر من 6 سانت قد کشیده حتما دختر شما بیشتر رشد میکنه چون سن ...

نمیدونم والا فعلا لاک‌پشتی جلو میره 

فکر میکنم پدیاموند خوبه برای رشد من دو دوره بهش دادم الان هم دوباره براش نوشته ولی میترسم عوارض داشت ...

من ب شوهرم گفتم بگیر رفته بود قرص گرفته  تاثیر خاصی ازش ندیدم

الان دوبه شک موندم ال آرژنین ادامه بدم یا نه ‌‌.. میترسم ب ا سن استخوانیش ک بالا بره