2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005317 بازدید | 15336 پست
من ب شوهرم گفتم بگیر رفته بود قرص گرفته تاثیر خاصی ازش ندیدمالان دوبه شک موندم ال آرژنین ادامه بدم ...

دو ماه ال آرژنین 1000 و دو ماه هم پدیاموند دادم . عکس مچ دست هم جرات نکردم بگیرم دوباره

دو ماه ال آرژنین 1000 و دو ماه هم پدیاموند دادم . عکس مچ دست هم جرات نکردم بگیرم دوباره

منم والا استرس همین بسته شدن دارم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

من تو سن نه سالگی پریود شدم ولی قدم کوتاه نیست ۱۷۰‌هستم چرا دکتر اینو گفته؟

دکتر رضایی برای دختر منم نوشته ولی هنوز نگرفتم نمیدونم برای چیه و چه نوع مکملیه

این مکمل ها بیشتر بدنسازا میگیرن منم شاید نگیرم یا با احتیاط و کم بدم طبیعی هم دریافت میشه 

گلوتامین (Glutamine) یه اسیدآمینه‌ی نیمه‌ضروریه که بدن خودش هم می‌سازه، ولی در دوره‌های رشد شدید  استرس، یا بیماری، بدن نمی‌تونه به اندازه کافی تولید کنه. تو این زمانا باید از غذا هم تأمین بشه 💪

• گلوتامین به تقویت سیستم ایمنی، ترمیم عضلات، و ساخت بافت‌های جدید مثل غضروف و استخوان خیلی کمک می‌کنه.
  • پس مصرف طبیعی و روزانه‌ش از غذاهای بالا خیلی مؤثره برای رشد قد
وقتی پریود شدی چند بودی؟

من خیلی زود پریود شدم نه سالگی کلاس فکر کنم سوم بودم البته اینم بگم من خیییلی تا قبل اون قد کشیده بودم تو کلاس اول مبصرهای بین صف اون موقع داشتیم میگفتن تو دروغ میگی برو تو صف خودت که کلاس چهار یا پنجمی یهو رشد متعادل شد شاید دلیلش همین پریود زودهنگام بود. اگه با همون سرعت رشد میکردم فاجعه بود

وقتی پریود شدی چند بودی؟

قد رو نمیدونم چند بودم ولی یه عکس دارم با بچه ها تو مدرسه اونموقع یه سر و گردن از همه بلندتر بودم تو کلاس اول شبیه بچه های کلاس پنجم بودم خدا بهم رحم کرد با اون سرعت رشد نکردم و متوقف شد

زنده باشید عزیزم پس از اول قد بلند بودی .. ژنتیک بلندی رو دارین؟

یه چیزی یادم اومد اونموقع داییم دانشجوی پزشکی بود رشد قدم انقدر زیاد بود اونزمان که مشکوک بودن به ژیگانتیسم یه اصطلاح پزشکیه که طرف خیییلی رشد زیادی میکنه اینا که خیلی قد بلند و دست و پای بزرگی دارن. خدا رو شکر اون مشکل رو نداشتم. مادرم میگه نوزاد که بودم پدر خدا بیامرزم خیلی دست و پاهام رو ورزش میداد همش فکر میکنم واسه همون بود یه دوره خیلی رشد کردم البته این عقیده شخصیمه نمیدونم درسته یا نه

من خیلی زود پریود شدم نه سالگی کلاس فکر کنم سوم بودم البته اینم بگم من خیییلی تا قبل اون قد کشیده بو ...

خوب درست میگی شما ۹۰ درصد رشد دخترا برا قبل پریود شدن شون بعد اون رشد خیلی کم میشه

زود پریود شدن هم نمیزاره به رشد ژنتیکی خودش برسه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم دختر منم نرمی مفاصل داره و انگشتای دستش صاف نمیشه . از کجا میشه فهمید کمبود کلسیم داره و ...

دختر من پوکی استخوان از طریق نوع خاصی عکسبرداری مشخص شد و آزمایش و اینا شکستگی زیاد داشت