2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006854 بازدید | 15380 پست
اره خیلی چاق میشن قبل پریودی. و موقع پریود اشتهای زیاد شدهتازه خوابش ک برعکس تنبلیش میشه غذا بخوره ...

سلام عزیزم‌خوب هستید 

گلم دخترم الان ۷ سال و ۲ ماهشه الان حدودا یه ماه هست ک موهای ناحیه شرمگاهی ش در اومده ولی نازک و کم ‌سینه هاشم جوانه زده پرخاشگر شده بوی عرقش شدید تر شده و کف سرشم چرب میشه میخوام ببرم پیش دکتر الان زمان خوبیه ببرم؟ 

ایشالا ک خیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم‌خوب هستید گلم دخترم الان ۷ سال و ۲ ماهشه الان حدودا یه ماه هست ک موهای ناحیه شرمگاهی ش در ...

سلام

اره زمان خوبیه ببریش چون علامت های بلوغ و خیلی زود داره 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

برای دختر من اوایل خیلی خوب می‌گفت یهو برعکس شد😂😂پدر جی پی تی هم دراوردم

این اطلاعات من یادشه هر موقع دوباره ازش میپرسم میگه قبلا هم بهت گفتم فلان قده عکس جدید گرفتی بده تا مقایسه کنم 😂

راستش حس میکنم تقصیر خودم بود و بلوغشو سرعت بخشیدم با دوستاش مقایسه میکردم که کمی کوتاه تر بود و این ...

منم به دخترم دادم دو دوره آرژی پلاس.. همش فکر میکنم از همینه

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

بله دختر خودشون فعلا ۱۲ سانت کشیده

چه خوب..خداروووشکر

از روزی ک فهمیدم دخترم بلوغ زودرس داره.. با زمین و زمان دعوا دارم..‌

خدا کنه همه بچه ها رشد طبیعی داشته باشند.. 

خداروشکر ک شماها هستید اینجا.. خدا حفظتون کنه

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

چه خوب..خداروووشکراز روزی ک فهمیدم دخترم بلوغ زودرس داره.. با زمین و زمان دعوا دارم..‌خدا کنه همه بچ ...

سلامت باشی انشالله...درکت میکنم عزیزم پناه برخدا انشالله زودتر این روزا بگذره و همگی بهترین نتیجه رو ببینیم

سنش کمه خیلی جا برا رشد کردن داره قد الانشم خوبه تا ۲ سال دیگه رشد میکنهدیگه هرچی ژنتیک ش باشه همون ...

سلام عزیزم امروز با متر ساختمانی همون فلزی ها قد دخترم و اندازه گرفتم 155 بود یعنی واقعا با قدسنج بهداشت یکیه ؟ میترسم ببرم بهداشت قد بگیرن کمتر باشه شما وقتی قد مهرسا جان و میگیرید با مال بهداشت یکیه؟ به نظر شما احتمال داره بازم قد بکشه ؟ چون 11 ماه از پریودش گذشته

سلام من دختر من نرمی مفاصل و پوکی استخوان داره الآنم که قدش کوتاهه از طرفی کمبود کلسیم تو خونش خوبه اما روی استخوان نمی شینه که اونم ناشی از کمبود نوعی کلاژن هست . موندم هیچ دکتری بهم درمان نداده . 

سلام من دختر من نرمی مفاصل و پوکی استخوان داره الآنم که قدش کوتاهه از طرفی کمبود کلسیم تو خونش خوبه ...

سلام عزیزم دختر منم نرمی مفاصل داره و انگشتای دستش صاف نمیشه . از کجا میشه فهمید کمبود کلسیم داره و جذب نمیشه؟