2777
2789

هرروز گریه میکنم 

سنم۲۲هس اطرافیان همش میگن ترشیدی دیگه سنت بالاس خاستگارم برام نمیاد واقعن دارم ناامید میشم 

نگیین ازذواج بده و مستقل شووفلان نمیخام این حرفارو بشنوم اصلا به هیچ عنوان توتاپیک من اینارو نگید

نمیدونم چیکارکنم واقعن هیچوخ فکرنمیگردم سرنوشتم اینجوری باشه 🥲

دلم میخاد اگه ازدواج نکنم بمیرم مردن برام راحت تره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب من 33ازدواج کردم چی شده در عوضش احساسی تصمیم نگرفتم بهترین همسر دنیا نصیبم شد مجردیم لذت برم همش فکر ازدواج نبودم کار درس دانشگاه ماشین خریدم مسافرت مجردی تو 22,سالگی برا ازدواج اینجور میکنی هیچی از خودت نمیزاری فردا افسرگیم میگیری ازدواج به موقعش پیش میاد  مگه کجا زندگی می‌کنی 22,ترشیدس

عجب من 33ازدواج کردم چی شده در عوضش احساسی تصمیم نگرفتم بهترین همسر دنیا نصیبم شد مجردیم لذت برم همش ...

عزیزم عاشقانه ازدواج کردی یا سنتی؟ 

بابا من هرجا هرکی میشینه میگع مونده توخونه ترشیده 😭

میخوای بمیری ؟ 

اینجور که الان فکر میکنی بهتره که ازدواج نکنی فعلا

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

عزیزم عاشقانه ازدواج کردی یا سنتی؟ بابا من هرجا هرکی میشینه میگع مونده توخونه ترشیده 😭

به حرف مردم فکر کنی باید اصلا زندگی نکنی کجا زندگی می‌کنی من تا 2526خواستگارخانوادم راه ندادن  گفتن فعلا آمادگی ازدواج ندارن ما تو یه مراسمی همو دیدیم همسرم پسندیدن شماره منو گیر آوردن چن مدت حرف زدیم خانواده هام میدونستن بعد بقیه ماجرا 

همین که حرف دیگران انقدر روت تاثیر داره 

ینی هنوز خیلی ناپخته ای 

بزرگ شو بعد فکر ازدواج و کن عزیزم

ازدواج خیلی جدیتر از اونه که فکر میکنی 

دیگران ازدواج هم کنی باز ی حرف دیگه میزنن