2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009729 بازدید | 15454 پست
خودمم حس میکنم کمی بیشتر .اگه واتساپ آنلاین بشی فایلشو میفرستم نگاه کنی ..خب ۱۲ تا ۱۴ چقد میکشن ..آم ...

آمپول ک قطع بشه سریع بسته نمیشه  سالی ۱ سال استخوانی جلو میره  تا پریود شدن  

اون ک همه چیز جلو میبره متاسفانه .ولی تو این ۲ سال ۶ تا ۱۰  سانت قد میکشه  تا ۱۵ سال باز ریز ریز قد میکشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم حس میکنم کمی بیشتر .اگه واتساپ آنلاین بشی فایلشو میفرستم نگاه کنی ..خب ۱۲ تا ۱۴ چقد میکشن ..آم ...

سلام عزیزم 

خوبی

دختر گلت خوبه

عزیزم من پارسال خرداد، قد دخترم 152/5 بود

و امروز 158 بود

یعنی تو یکسال، که پریود هم بوده 

تونسته 5/5 سانت قد بکشه

سلام عزیزم خوبیدختر گلت خوبهعزیزم من پارسال خرداد، قد دخترم 152/5 بودو امروز 158 بودیعنی تو یکسال، ک ...

سلام عزیزم ممنون ..خیلی هم عالی زنده باشه ..وقتی پریود شد سن استخوانی نمیدونی چند بود؟

سلام عزیزم ممنون از دعای خیرت عزیزمسنو و آزمایش دخترت قشنگ معلوم پریودی ش نزدیک استرادیول ش بالاسرح ...

عزیز بچم امپول هر شب داره خیای مقاومتومیکنه و دردش میاد چیکار کنم  ی ساله نیزنه دیگه صبرش تموم شده

امپول ماهانه هن هر موقع میزنه گوله و سفت و درد ناک میشه 

دیگه از امپول ترسیده

خودمم دیگه نمیکشم سن ۱۱ قد ۱۳۰

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز بچم امپول هر شب داره خیای مقاومتومیکنه و دردش میاد چیکار کنم ی ساله نیزنه دیگه صبرش تموم شدهام ...

میفهمم بچها خیلی از آمپول میترسن اذیت میشن ولی قدش کوتاه باید حتما بزنه

تشویق ش کن جایزه بگیر براش ‌. براش توصیح بده ک چقد براش لازم سنش هم جوری هست ک دیگه متوجه بشه 

حیف قطع کنی 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اگه علائم بلوغ زودرس ندارهاذیتش نکناما ورزش خیلی خوبه

داره موی ناحیه تناسلی داره و سینه برجسته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.