2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009794 بازدید | 15456 پست
عزیزم من کلسیم و زینک رو یک ماه بدم یک ماه قطع کنم نگرانم تو بدنش رسوب کنه

نه نه کلسیم حتما بده چون آمپول میزنه بدنش کمبود کلسیم میگیره .مارک خارجی خوب باشه تو کلیه رسوب نمیکنه  ایرانی ها خوب نیستن

ولی زینک و آره خواستی مرتب بهش نده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله علائم بلوغ چند سالگی پریود شد الان چند سالش هست من دخترم ۸ سال و ۳ ماهش هست کمی پرزهای زیر بغلش ...

این تاپیک خودم ک کاربریم ترکید  ۷سالو حدودا ۹ماه بود ک مو تناسلی ش چند تار درومد و سن استخوانی ۶ ماه بیشتر بود  ۸ سالگی سینه ش جوانه زد و ۸ و نیم سالگی سن استخوانی ۱ سال بیشتر شد 

۹سال ۵ ماه براش آمپول زدم تا ۱۱ سالگی ۱۴ ماه بعدش پریود شد

تو این مدت ۱۵ سانت قد کشید و سن استخوانی ش ۱ سال بالا رفت  موقع پریود سن استخوانی ش ۱۲ بود

دخترتون حالا برا چکاب ی دکتر غدد ببر آزمایش هورمونی بگیر  عکس مچ دستش بگیر خیالت راحت بشه ک بلوغ شروع شده یا نه

یه سوال دیگه سرعت رشد صفحات بعداز قطع آمپول به نظرت خیلی سریعه؟ یا پریود بشن سریع میشه؟ به همون سالی ...

به نظرم بعد قطع همون سالی ۱ سال استخوانی بالا میره 

ولی بعد پریود بخاطر هورمون ها همه چیز سریع تر جلو میره 

به نظرم بعد قطع همون سالی ۱ سال استخوانی بالا میره ولی بعد پریود بخاطر هورمون ها همه چیز سریع تر جلو ...

عزیزم یه سوال دیگه به نظرت فرق بین صفحات دوتا دست چقد می‌تونه باهم متفاوت باشه ؟

نه قرص خوبیه تحت لیسانس فرانسه س. الان ک دیگه دارو ها فقط تحت لیسانس  داروی خارجی اصل پیدا نمیشه 

من کلسی مر میدم قرص خوبیه 

عزیزم یه سوال دیگه به نظرت فرق بین صفحات دوتا دست چقد می‌تونه باهم متفاوت باشه ؟

زیاد تاثیری نداره خیلی کمه خطاش