2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15456 پست
آمپول زدی که دیگه پ یود نمیشه شاید یکم لک بگیره اوایل آمپول زدن ک اونم چیز مهمی نیست نگران نباش ما ه ...

آره زدم دیگه یکم خیالم  راحت شد هر شب نی نی سایت بودم و داشتم تجربیات شما رو میخوندم ، دکتر گفت باید بعد از زدن سومین آمپول یه سری آزمایش انجام بدی که همین هورمونها بود و گفت منظم باید بیاریش و قدش چک بشه که با وجود آمپول استپ نکنه

خیلی خوبه بهش کشک بده تخم مرغ زیاد بده دختر من متاسفانه تو دوران سرکشی خیلی اذیت میکنه ماهای ک رعای ...

احساس میکنم بچه ها بعد از یه مدت سخت گیری دیگه خسته میشن باید کمی فرصت بدیم بهشون گناه دارن بازم خدارو شکر دختر شما الان قدش دیگه خوبه نگرانی زیادی نداره فقط باشگاه و اصلا قطع نکن خیلی تاثیر داره حتی هر روز ببر  ، دختر منم تازه حرف گوش میکنه قبلا اینطوری نبود یه مدت خیلی بد اخلاق شده بود حتی نمیذاشت من تو حمام ببینمش لباس زیرش و در نمیاورد ببینم چه خبره ، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه ۲ سال طول نمیکشه ممکن ۱۸ ماه تا ۳ ۴ سال هم طول بکشهمیانگین ش ۲ سال . دختر منم والا همیشه خدا ...

خدا کنه ۱۶۵ بشه ۱۷۰ نمیخوام حتی به ۱۶۰ هم راضیم چون یه دکتره خیلی بد اخلاق بود گفت دیر آوردی به زودی پریود میشه قدشم دو سانت بیشتر بلند نمیشه یکی دیگه گفت تا ۱۵۵ میشه بدون جلوگیری از بلوغ و هورمون رشد 

اولین آزمایش زمانی که آمپول و شروع کردی این عدد بود ، گفتید پنج ماه قطع کردی اون موقعه میدونید چند ب ...

اره اولین آزمایش ..نه اونو یادم نیست الان خونه نیستم فردا شب نگاه میکنم برات میگم 

خدا کنه ۱۶۵ بشه ۱۷۰ نمیخوام حتی به ۱۶۰ هم راضیم چون یه دکتره خیلی بد اخلاق بود گفت دیر آوردی به زودی ...

دکتر ها زیادی شلوغ ش میکنن .حتی آمپول هم نزنه ۱۶۰ میرسه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دکتر ها زیادی شلوغ ش میکنن .حتی آمپول هم نزنه ۱۶۰ میرسه

خدا کنه عزیزم میدونی من این چند وقت چقدر استرس کشیدم همش دودل بودم بزنم یا نه ولی وقتی زدم انگار سبک شدم بازم استرس دارم ولی اون چند روز که همه میگفتن دیر شده دیگه رشد نمیکنه همش تو سرم فکرای بد میومد با استرس وسط شب از خواب میپریدم ، از عذاب وجدان داشتم میمردم که چرا قبل عید نبردم یه دکتر دیگه چک کنه 

خدا کنه عزیزم میدونی من این چند وقت چقدر استرس کشیدم همش دودل بودم بزنم یا نه ولی وقتی زدم انگار سبک ...

نه بابا این دکتر ها الکی استرس میدن ب آدم  هنور خیلی بچه س وقت زیاد داره

به ۱۲ هم راضیم چون جای رشد داره ولی بالای ۱۲ دیگه امیدی به قد کشیدن نیست ..

شاید ۱۱ ونیم تا ۱۲ باشه خیلی عکس ش واضح نیست تاریک 

مقایسه با عکس ها کردم ب نظرم یکم از ۱۱ بیشتر کلی باز نشون دکتر دیگه بده 

چرا بعد ۱۲ امیدی نیست؟؟تا ۱۴ سال رشد شون خوب بعد اون کم میشه 

شاید ۱۱ ونیم تا ۱۲ باشه خیلی عکس ش واضح نیست تاریک مقایسه با عکس ها کردم ب نظرم یکم از ۱۱ بیشتر کلی ...

خودمم حس میکنم کمی بیشتر .اگه واتساپ آنلاین بشی فایلشو میفرستم نگاه کنی ..خب ۱۲ تا ۱۴ چقد میکشن ..آمپول که قط بشه سریع جلو میره

خودمم حس میکنم کمی بیشتر .اگه واتساپ آنلاین بشی فایلشو میفرستم نگاه کنی ..خب ۱۲ تا ۱۴ چقد میکشن ..آم ...

انلاینم عزیزم